Scotland, My Love

Blogissani on ollut hiljaista viime viikon ajan. Olen taas ollut vähän reissussa, tällä kertaa kiertelemässä ihanaa Skotlantia. Vajaassa viikossa tuli nähtyä romanttisen kaunis Edinburgh, astetta karumpi Glasgow, kiehtova Inverness, sekä lukuisia pieniä kyliä ympäri Ylämaita. Niin, ja Loch Ness tietenkin - hirviö tosin pysytteli visusti piilossa. :) Matkalla näin ja koin paljon, valokuvasin aamusta iltaan, ja sorruin tietenkin kirjaostoksiin (joista myöhemmin tällä viikolla lisää). Skotlanti jätti minuun jäljen, sekä kovan kaipuun joka saa minut varmasti palaamaan niihin maisemiin vielä lukuisia kertoja. <3

Nyt pidemmittä puheitta reissukuvien pariin, myöhemmin tällä viikolla luvassa kirjoja ja kirjaostoksia, eli paluu tavalliseen päiväjärjestykseen. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! <3Kommentit

 1. Ihania kuvia, minunkin haaveissa olisi päästä joskus Skotlantiin. :)

  VastaaPoista
 2. Ooj. Tuolla haluaisin miekin käydä. Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Kuin suoraan jostain (poikkeuksellisen hienosta) postikorttihyllystä!

  VastaaPoista
 4. Oi, miten hengästyttävän upeita kuvia olet ottanut! Kuten tiedät, rakastan Englantia, mutta en ole koskaan käynyt Skotlannissa. Ja varmasti arvaat, että viimeistään nyt iski kauhea matkakuume tuonne "Ylämaille".

  <3

  VastaaPoista
 5. Etenkin tuo viimeinen kuva on kuin taulu :). Ihania kuvia, saat aina matkakuumeeni nousemaan tuhansiin. Skotlanti ja etenkin juuri Edinburgh olisi pakko nähdä pian. Olen haikaillut sinne jo monen vuoden ajan ;).

  VastaaPoista
 6. Oi kun on kuvien perusteella ollut ihana loma! En ole koskaan käynyt Skotlannissa, mutta monesti ajatellut, että sinnekin pitäisi. Ilmeisesti todella kyllä!

  VastaaPoista
 7. Vau! Katsoin erityisellä kiinnostuksella kuviasi, koska olen menossa ensi kesänä ensimmäistä kertaa Skotlantiin, Edinburghiin. Vaikuttaa upealta paikalta!

  VastaaPoista
 8. Voi että näyttää ihanalta! Skotlanti kuuluu minun tulevaisuuden matkohteissa korkealle haaveiden listassa. Joskus vielä pääsen sinne! : ) Varsinkin luettuani Deverauxia ja Gabaldonia, on Skotlanti noussut listalla ; )

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia... Tulee matkakuume!

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia ja mitä maisemia! :)

  VastaaPoista
 11. Voi miten upeita kuvia! Sinähän olet taitava kuvaamaan! <3

  VastaaPoista
 12. Kiitos kuvallisesta matkasta Skotlantiin, maahan jossa en ole koskaan käynyt, mutta jossa kyllä haluaisin pistäytyä.

  VastaaPoista
 13. Nämä ovat kyllä upeita nämä kuvasi, Sara! Herätät Skotlannin kaipuun minussakin.

  VastaaPoista
 14. Voi hitsi, kuinka vetävää! Tuo lammaskuva on kuin maalaus, ehkä se onkin sitä.

  Vähän aikaa sitten 'kuolasin' Tuijan (Tuijan koti ja puutarha) kuvia Skotlannista ja nyt sinun...Kohta ajaudun rajan yli;-)

  Kiitos kevätmatkasta sinne minne sielu kaipaa!

  VastaaPoista
 15. Oi että! En ole käynyt Skotlannissa(kaan), mutta se on yksi niistä maista, jonne ehdottomasti joskus haluaisin.

  VastaaPoista
 16. Asuntolaina pitää huolen siitä, etten itse lähiaikoina pääse Skotlantiin, mutta onneksi voi sijaismatkustella sinun kuviesi kautta. Kiitoksia! <3

  VastaaPoista
 17. Upeat kuvat, joita huokailin jo Facebookissa. <3

  Minä olen käynyt vain kerran Skotlannissa (tässä elämässä), mutta kaipaan sinne usein. Melkein muutimmekin sinne, mutta lopulta Englanti voitti eri syistä. Ihastuimme kuitenkin Edinburghiin ja maisemiin, joita näimme, kun ajoimme sieltä "alas" (Sheffieldin ja Birminghamin kautta Lontooseen). Haluan kovasti päästä sinne uudestaan, mm. toteuttamaan taas melkein toteutunutta ideaamme häämatkasta Islayn saarelle viskejä maistelemaan.

  Vähän hassu, mutta minulle rakas "Skotlanti-muisto" on sekin, kun katsoin esikoisen vauva-aikana aina aamupullon aikana ihanaa Two Thousand Acres of Sky -tv-sarjaa Yleltä. Ja siis aamupullolla tarkoitan lapsen maitoa... :D Ne olivat ihania, rauhaisia aamuja, ja nautin Skotlannin karuista maisemista sekä ihanasta aksentista telkkaria katsoessani.

  VastaaPoista
 18. Onpa tajuttoman hienoja kuvia!!! Skotlanti ja koko saari näkemättä, mutta kaipuu kyllä kasvaa tällaisten kuvien myötä. Ihastunut huokaus!

  VastaaPoista
 19. Huikeita kuvia. Elät kyllä unelmaani matkustelemalla niin paljon :) Minä lähinnä haaveilen... vielä! Mutta ehkä sitten kun olen kokoaikatyössä, minäkin saan irrotettua.

  Skotlannissa kävin reilu vuosi sitten, juurikin Edinburghissa ja rakastuin siihen maahan ja kaupunkiin. (Ja viskeihin, hmmmmm.) Mukava aloitus tälle päivälle nämä kuvasi, kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
 20. Voi miten kauniita kuvia! Mm. Gabaldonin kirjojen myötä minussakin on syttynyt kaipaus Skotlantiin, sinun kuvat saivat matkakuumeen taas vain yltymään :)

  VastaaPoista
 21. Hienoja kuvia, tosiaan! Jos esittelyssäsi ei lukisi jotain muuta, luulisin että olet alan ihmisiä. Itselläni ei ole yhtään valokuvaussilmää eikä -intoa, mutta katsomissilmää sitäkin enemmän :-) Ja aihekin on tässä erityisen kiehtova.

  VastaaPoista
 22. Aivan mielettömiä kuvia. Tulin uudelleen niitä katselemaan. Haluaisin niin myös matkalle, ja ehkä kesän jälkeen päästään. :)

  VastaaPoista
 23. Aivan ihastuttava kuva säkkipillinsoittajasta ja tuo sumuinen vuorimaisema, ah. Skotlanti on paikka ,jonne kerran tahtoisin päästä minäkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit