Kesäinen retki Porvooseen

Kesäloma loppui elokuun puolivälissä, ja arki alkoi sellaisella rytinällä, ettei blogille ole hetkeen riittänyt rahtustakaan aikaa tai energiaa. Täysi työaika ja vuorotyö sairaalassa yhdistettynä kasvatus- ja sosiaalitieteiden rinnakkaisiin perusopintoihin ja koira-arkeen näkyy olevan sellainen kombo, ettei 24 tuntia vuorokaudessa meinaa riittää, kun pitäisi vielä lisäksi hoitaa kotia, harrastaa ja nukkuakin jossain välissä. Hyvä kun olen jaksanut vähän lukea kaunoa kaiken muun ohessa. :) Mutta vaikka aika on kortilla, on nyt pakko palata blogiin pariin, sillä vieroitusoireet ovat hirmuiset, ja blogattavaa on kertynyt hurjasti. Koska kuukauden kirjoittamattomuuden jälkeen bloggaamistaidot tuntuvat olevan taas hieman ruosteessa, verryttelen paluupostauksen verran valokuvilla.

Teimme viime sunnuntaina ystäväni kanssa ex tempore -päiväretken rakkaaseen synnyinkaupunkiini, Porvooseen. Vaikka eletään syyskuun alkupuoliskoa, oli päivä suorastaan helteinen. Kirkonmäen puissa oli kuitenkin jo aavistus syksyä, ihanaa! ♥ Kuljetan teitä nyt kuvapostauksen verran porvoolaismaisemissa, ja palaan lähipäivinä. Luvassa on ainakin teatteria, taidetta ja jokunen uusi ja vanhempikin romaani. Kirjojen joukossa on jo sekin, joka lienee oman lukuvuoteni kirkkain (!) helmi, ja josta povaan F-voittajaa... Palaillaan! :)Kommentit

 1. Porvoo on aina yhden kesäretken väärtti! Mielenkiinnolla odotan minkä helmen paljastat :-)

  VastaaPoista
 2. Porvoo on ihana historiallinen kaupunki ja ihmiset ovat todella ystävällisiä. Riimikkossa on aina pakko käydä ja hankkia vanhanaikaisia leluja. Niitä, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis Porvoo - kaupunki, joka on minulle täysin vieras. Onneksi hyvä ystäväni muutti Porvooseen syksyllä, joten varmasti pääsen tutustumaan upeaan kotikaupunkiisi.

  <3 <3

  VastaaPoista
 4. Riimikko oli minun go to -lelukauppa pienenä. Edelleen Porvoolaisena tulee käytyä edelleen.

  VastaaPoista
 5. Ihana Porvoo! Onkohan helmesi sama joka odottaa minullakin hyllyssä :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia (taas)! Minä en ole käynyt Porvoossa kuin kerran, mutta Ihastuin heti.
  Tsemppiä kiireiseen syksyyn! ❤️

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanasta Porvoo-retkestä <3 Minua Porvoo yhä vain odottaa, mutta ehkäpä jonakin päivänä lopulta kohtaamme :) Lempeitä syyshetkiä sinulle kiireittesi lomaan ja kuule, bloggaustaitosi eivät ole ikinä ruosteessa, vaan kirjoitat aina yhtä kauniisti <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit