Kuka? Mitä? Missä? Milloin?

Työntäyteisen viikonlopun jälkeen tänään oli erityisen mukavaa herätä viettämään vapaapäivää, kun blogissani oli odottamassa kommentteja, roppakaupalla uusia lukijoita ja vielä haastekin! :) Ensin on pakko toivottaa joka ikinen lukija tervetulleeksi pienen blogini pariin, ja sitten onkin jo pakko alkaa vastailla haasteen kysymyksiin, niin innoissani olen! :)

Eli siis Susan kirjaston Susa P. haastoi minutkin tähän KukaMitäMissäMilloin-haasteeseen, joka onkin kiertänyt jo useissa blogeissa. Susa P.:lle kiitokset! :)

Kuka?

Hoitaja, seikkailija, maailmanmatkaaja. Onnellinen ihminen. Elää itsensä näköistä elämää, toteuttaa elämänsä suuria unelmia, rakastaa työtään. On ikuinen optimisti, pyrkii näkemään kaikessa aina positiivisen puolen. Oppinut elämään tässä ja nyt, kuitenkin haaveilee paljon. Parantumaton romantikko. Suuri eläinten ystävä. Suvaitsevainen, katselee maailmaa uteliain, avoimin silmin, nauttii vieraista kulttuureista ja erilaisuudesta. Rakastaa bluesia, countrya ja katalonialaista kitaramusiikkia. Liikuttuu kauneudesta, tanssista, musiikista, kauniista valokuvista. Kielioppinatsi. Rakastaa historiaa, merta, ja tietenkin kirjoja. Nuori nainen, vanha sielu. Syntynyt ehkä väärään paikkaan väärässä ajassa.

Mitä?

Kirjoja, tietenkin! Luettuja kirjoja, kirjojen herättämiä ajatuksia ja luomia tunnelmia. Matkoja, elämyksiä, maisemia, valokuvia. Ehkä myös joskus hyviä elokuvia ja tv-sarjoja jotka ovat tehneet vaikutuksen.

Missä?

Kotona omassa olohuoneessa, joskus kenties myös maailmalla. Silloin tällöin myös työmaalla, kun tauolla on vain pakko päästä hetkeksi kirjojen ja kirjablogien maailmaan. :)

Milloin?

Päivitykset yleensä ajatuksen (ja maitokahvin) kanssa vapaapäivinä, muuten aamuin, päivin, illoin ja öin. Nyt kun blogini on vielä ihan vauva, olen jäljessä kirjapäivitysteni kanssa, luettujen listalla on useampi kirja joista pitäisi kirjoittaa. Mutta jatkossa tarkoitus olisi kirjoittaa heti kun kirjan takakansi on sulkeutunut.

Mitä mielessä nyt?

Ihanat alussa olevat vapaapäivät, pää täynnä suunnitelmia siitä mitä kaikkea haluan tehdä ja saada aikaiseksi. Alkava kevät, tuleva kesä. Tulevat ihanat ulkomaanmatkat. Japanin ja Libyan tilanteet. Juuri lapsen saanut ystäväni. Halloumijuustosalaatti. Keväinen sitruunakakku vai suklaakääretorttu? Kirjastossa käynti ja jokakeväinen kirjahyllyn suursiivous. Tämä blogi, ja tietenkin kirjat, nehän ovat mielessä aina. :)


Haaste on tosiaan kiertänyt jo varmaan suurimman osan blogeista, mutta haluaisin haastaa kaikki ne jotka eivät ole tätä vielä tehneet. :)

Kommentit

 1. Löysin blogiisi vasta nyt, mutta onneksi löysin ja kirjauduin heti lukijaksesi. Kirjoja, ihania kuvia, Milanoa (en ole siellä koskaan käynyt, mutta muuten Pohjois-Italia on hyvinkin tuttu vuosien ajalta) ja lisää kirjoja!

  Mielenkiinnolla luin arviosi Joel Haahtelan Elenasta äänikirjana. Luin itse Elenan nyt maaliskuun alussa ihan perinteisenä kirjana ja lumouduin täysin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katja kauniista sanoistasi, kiva kun löysit tänne! Tämä on todella ilahduttavaa ja samalla mukavalla tavalla hämmentävää, olen nimittäin lukenut mm. Sinun blogiasi jo kauan ja ollut siitä aivan lumoutunut. :) Ja nyt tuntuu hassulta että useampi raskaan sarjan kirjabloggari (joita itse ihailen), kuten Sinä ja esimerkiksi Leena Lumi olette nyt minun pienen blogini lukijoita! Sydämellisesti tervetuloa! <3

  Elena oli tosi väkevä lukukokemus (tai no, kuuntelukokemus..?). En osannut odottaa oikein mitään, mutta Haahtela tuli ja vei jalat alta. Olen vieläkin aivan myyty!

  VastaaPoista
 3. Siis sinun Kuka? voisi olla myös minun Kuka? ja ihan kielioppinatsia ja musiikkimakua myöten. Olen myös intohimoinen eläinsuojelija. Euroopan kiertolainen minä, sinä maailman. Rakastan niin 'vanhaa mannerta', vanhoja rakennuksia, kapeita kujia, sivelen Veronassa 2000 vuotta vanahn talon seinää, suljen silmäni ja historia, rakas harrastukseni, saa menneiden vuosien äänet ja tuoksut esiin...

  Siis tämä haaste on kaikkiin aikaisempiin verrattuan kertonut blogiystävistä enemmän kuin mikään muu.

  Mukavaa viikon jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kovasti tutulta kuulostaa, taidetaan olla sukulaissielut! :) Minullekin Eurooppa on ehdottomasti se kaikkein rakkain ja kiehtovin maanosa, vaikka välillä onkin mukavaa kierrellä kauempana ja nähdä jotain aivan erilaista, kulttuuria ja luontoa erityisesti. Missään muualla ei ole niin mielenkiintoista historiaa kuin Euroopassa (tai no, lisään tähän kyllä Japanin ja Kiinan), ja myös eurooppalainen arkkitehtuuri on aivan mahtavaa! On ihan mieletöntä kävellä esimerkiksi Rooman tai Pariisin kaduilla ja ajatella kaikkia niitä ihmisiä jotka siellä ovat minun laillani kävelleet satoja vuosia sitten. Ja vanhoissa linnoissa, kirkoissa ja kartanoissa meinaan ihan seota sukkiini, kun historia on läsnä miltei käsinkosketeltavana. :)

  Oikeassa olet, näitä haasteen vastauksia on ollut tosi mukavaa lukea eri blogeista! On kiehtovaa nähdä väläyksiä bloggaajista ja muodostaa mielikuvia ihmisistä blogien takana.

  Kiitos samoin Leena! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit