Ja arvonnassa voittivat...

Taannoin järjestin sadannen postaukseni yhteyteen pikkuisen yllätyskarkkiarvonnan, ja vastauksia tulikin valtavasti! :) Samassa postauksessa keskusteltiin hyvistä elämäkerroista, ja lukuvinkkejä tuli roppakaupalla,
iso ja lämmin kiitos teille jokaiselle vastanneelle!! <3

Arvonnan osallistumisaika päättyi viime yönä, ja nyt on siis aika julkistaa,
ketkä saavat lähiaikoina suunsa makeaksi! :)
Tässä karkkiapteekissa asioin Barcelonassa. Ihan vain lääkkeeksi, tietenkin! ;)

Ja arvonnassa voittivat:

&
(Uups, nyt minulle tulikin vähän paineita, Ilse kun on blogimaailman virallinen karkkitestaaja!!)

Onnea voittajille!!
Ilmoitelkaapa osoitteenne minulle sähköpostilla
niin laitan makeat paketit postiin! :)

Kommentit

 1. Hii, onnea voittajlle! Ja ihanan punainen karkkiapteekki! Minä ahmin juuri puoli pussillista nallekarkkeja, melkein, tenttiinluvun ohessa. Hups..

  VastaaPoista
 2. Linnea, onnea SINULLE, luin blogistasi että voitit rakkauden arpajaisissa!! <3 <3 En edelleenkään pysty kommentoimaan omassa blogissasi (kiitos Blogger-ongelmien), mutta onnittelen sinua tässä ja nyt. :)

  Tuo kuvassa näkyvä oli vain apteekin punainen osuus, lisäksi löytyi yhtä paljon ainakin keltaista, mustaa ja vihreää. :)

  Ja tenttiinluvun yhteydessä suorastaan kuuluu syödä karkkeja tai suklaata jotta saa niin paljon energiaa että jaksaa reippaasti lukea ja ajatella! ;) Onnea tenttiin, sitten kun aika on!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Sara <3<3

  Heh, totta! Minä tosin tässä harjoittelen mukamas karkin määrän vähentämistä mutta toisaalta onhan tänään lauantai. Ja kiitos myös tsempistä, onneksi on suhteellisen kiinnostava aihekin!

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille ja kiitos blogin emännälle elämäkertakeskustelusta :). En ehtinyt eilen kommentoida kiinnostavaa Lessing-posaustasi Sara, mutta nyt muistan mennä lukemaan sen uudestaan paremmalla ajalla.

  VastaaPoista
 5. Linnea, totta, tänäänhän on lauantai eli miltei puolivirallisesti suomalaisten karkkipäivä. :)

  Maria, mukavaa kun keskustelussa tuli ilmi valtava määrä hienoja ja mielenkiintoisia elämäkertoja, ja mieltäni lämmittää että moni muukin kuin vain minä on löytänyt sieltä hyviä vinkkejä itselleen. :)

  Minullakin on pari sinun postaustasi vielä kommentoimatta, kun en ole vielä ehtinyt, mutta tulen vielä tänään vierailulle blogiisi! :D

  VastaaPoista
 6. Ooh, minäkö olen voittanut!! Mahtava lauantaipäivän piristys! :) Minulla on ollut viime aikoina hämmentävän paljon onnea kirja- ja muissa arvonnoissa. Pitäisiköhän kohta pistää ihan oikea lottorivi menemään, jos tällainen onni jatkuu..? ;)
  Laitan sähköpostia tulemaan.

  VastaaPoista
 7. Voi! Onnen päivä! Virallinen karkkitestaaja nauttii täällä ihan klassista Sirkusaakkospussia näin lauantai-illan ratoksi, joten ei mitään paineita. Klassikotkin kelpaavat aina. :)

  Kiitos tästä ja kiitos edellä olevasta Lessingistä. Merkkasin sen lukulistalleni. Aimmin tuttuja Doriksia (näin läheisesti sanottuna) ovat Viides lapsi ja se eka siitä yhdestä sarjasta. A proper marriage?

  Laitan postia sinulle ihan just! <3!

  VastaaPoista
 8. Zephyr, sinä juuri! ;) Onnea!
  Ja olen kyllä sitä mieltä että nyt kannattaisi lotota ja ostaa kasa arpoja, kun onni tuntuu mukavasti potkivan. :D

  Ilse, ihana virallinen karkkitestaaja, onnea sinullekin! :) Karkit on jo ostettuna ja pistän ne alkuviikosta postiin joten ne ehtinevät seuraavaksi karkkipäiväksi perille. :) Ei ole Sirkusaakkosia, mutta enpäs kerro mitä on! :D

  Vastailen meileihinne huomenna, nyt on väsy...

  Ilselle vielä Lessingistä sen verran että olisi ihan huippua saada siitä toinenkin mielipide, itse kun olen vieläkin ihan sekaisin. Lue se, joo! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit