Kaukana poissa

Kun tämä postaus paukahtaa eetteriin, olen kaukana poissa, tai ainakin jo matkalla sinne. Tampereen valot vaihtuivat nyt viikoksi Manhattanin iltavalaistukseen - ei totisesti hassumpaa! :) Mutta vaikka olenkin itse reissussa, blogi ei hiljene kokonaan. Olen ollut melkein käsittämättömän reipas ja ajastanut loman ajaksikin vähän jotakin. Käyn rapakon takanakin netissä luultavasti päivittäin, luen (kiitollisena, aina!) ja julkaisen mahdolliset kommenttinne ja silmäilen pikaisesti muita kirjablogeja, mutta kunnolla palailen blogimaisemiin sitten kun, noh, palailen maisemiin. Olkaa kärsivällisiä, kommenttienne näkyviin tulo saattaa kestää vähän tavallista pidempään.


Olen pakannut mukaan vinon pinon kirjoja, totta kai. On Cunninghamia ja muuta juuri New Yorkiin sopivaa, ja vaikka voi hyvin olla etten ehdi tai malta lukea kuin meno- ja paluulennolla, käynpähän ainakin näyttämässä kirjoilleni New Yorkia - katsokaa, tästä kaikesta teidän sivunne kertovat. :) Ja kun palaan, kerron teillekin mitä kuului kaupunkiin, joka ei koskaan nuku, ja miltä New York State of Mind tällä kertaa tuntui. Iih!

Siihen asti: voikaa hyvin ja lukekaa hyviä kirjoja!! <3 

Ja niin, muistuttelen vielä Suomen Pakolaisavun Lukutaitokeräyksestä
Kampanja kestää perjantaihin 13.9. saakka!

Kommentit

 1. Mainiota matkaa! Käy kirjakauppa Strandissa ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvää lomaa :)

  Ajatusominaisuus on kyllä hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokke, kiitos! :)

   Ja olen ihan samaa mieltä, ajastusta on joskus mukavaa hyödyntää.

   Poista
 3. Hyvää, ansaittua, ihanaa lomaa, ystäväni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, kiitos rakas ystävä! <3 Terkkuja täältä! Nyt sulatellaan hetken ajan aamupalaa, kohta tutustumaan kaupunkiin... :)

   Poista
 4. Hyvää matkaa! Kaunis on Tampereen kuvakin, mutta siellä varmaan myös kaikkea kaunista! Ah, kuulostaa mielettömän hienolta lomalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, kiitos! :) Ja täällä on kyllä loputtomasti nähtävää, ihana paikka! :)

   Poista
 5. Ihanaa matkaa! Niin sinulle kuin kirjoillesikin, hih ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa matkaa! Myönnän, että vähän kadehdin - tai okei, tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri, kiitos! Ja tänne kannattaa kyllä ilman muuta joskus matkustaa, jos mahdollista! :)

   Poista
 7. Uhhuh, mikä matka! Nauti kovasti :). Nykkiläisvieraani kesällä kehui New Yorkin museoita, kuuluvatkohan ne sinun matkasuunnitelmiisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bleue, kiitos! :) Ja juu, luultavasti tällä reissulla käydään myös museoissa. Ainakin parista museosta on jo ollut puhetta...

   Poista
 8. Ooh, toivotan hyvää lomaa!Reissunne kuulostaa taivaalliselta!
  Näin, että otit mukaan Cunninghamia..Hän on yksi lempikirrjailijoistani! Ihanaa, että hänkin pääsi matkoille kanssasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa, kiitos toivotuksista näin jälkikäteen (luin kyllä kommentit jo reissussa, vastailen nyt näin jälkijunassa :). Cunninghamkin oli tosiaan mukana. En tosin ehtinyt edes avata kirjaa, mutta Illan tullen on nyt kulkenut selkärepussani ympäri Manhattania, ja käynyt mm. Brooklyn Bridgellä. :D

   Poista
 9. Hieno ajatus tuo New Yorkin näyttäminen kirjoille. :) Nauti! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pekka, arvasin että sinä ymmärtäisit. <3 Kiitos, nautin, reissu oli ihana. <3

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit