Porvoo ♥

Eilen blogissani nähtiin ensimmäinen erä kuvia minulle niin rakkaasta Porvoosta, jossa viime viikolla vierailimme Minnan ja Joanan kanssa. Tänään matka jatkuu, ja aion kuljettaa teitä niillä poluilla, joilla olen kulkenut puolet elämästäni, ja joilla me kolme viime viikolla kuljimme. Luvassa on tunnelmia Vanhan Porvoon mukulakivikaduilta, jokivarresta (en kyllästy punaisiin ranta-aittoihin koskaan! ♥ ) ja rippikirkostani. Kolmeen päivään mahtui myös melkoinen määrä herkkuja, joista mainittakoon esimerkiksi Porvoon Paahtimon runebergintortut ja Pienen Suklaatehtaan konvehdit ja ihanat jäätelöt.

Tässä nämä kotikaupunkifiilistelyt tällä kertaa. Palaan Porvoon tunnelmiin lähipäivinä vielä erään hurmaavan puutarhan merkeissä. Nyt kuitenkin suuri ja lämmin kiitos viimeviikkoisesta (ja aivan mahtavasta!) reissusta rakkaille ystävilleni, Joanalle ja Minnalle! ♥  

Kommentit

 1. Porvoo on niin ihana paikka, että on vaikea ymmärtää että joku onnekas voi oikeasti asua siellä! Täytyy varmaan käydä Porvoossa taas lomalla.

  Hienoja kuvia, jälleen kerran. Erityisen hieno valo näissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa, sanopa muuta. Nyt kun ajattelen, on myös vaikeaa ymmärtää että olen koskaan muuttanut sieltä pois.

   Kiitos, tulipa kommentistasi hyvä mieli. :) Ja viime viikolla oli niin kaunis valo, ja muutenkin ihanat ilmat.

   Poista
 2. Kaunista. Ilta-aurinko tuo näihin kuviin vielä ihan oman säväyksensä, niin lämpimät sävyt. Eipä olisi minulle tullut mieleenkään syödä Runebergin torttua keskellä kesää :) Mutta tietty siellä niitä on tarjolla ympäri vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar, Porvoo on niin kaunis, etenkin ilta-auringossa, kun Vanhan kaupungin kadut hiljenevät ja rauhoittuvat, ja aurinko maalaa ranta-aitat vielä vähän punaisemmiksi. :) Ja kyllä, Porvoosta saa monestakin kahvilasta runebergintorttuja ympäri vuoden. Rakastan niitä, ja kahvilassa onkin helppoa valita mitä ottaa.

   Poista
 3. Ihania kuvia romanttisesta ja viihtyisästä Porvoosta. olen minäkin seikkaillut kujilla ja maistellut ihanaa suklaata ja juonut kahvit pikkukahvilassa, mutta silloin oli talvitunnelmaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai Laakso, kiitos. Porvoo on kyllä ihastuttava mihin vuodenaikaan tahansa. <3

   Poista
 4. Ajatella, että tuolla me todellakin olimme! Ihana reissu ja ihanaa seuraa! Kiitos Sara! <3

  VastaaPoista
 5. Porvoo on kyllä yksi ihanimmista paikoista Suomessa :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä aivan upeita kuvia!! Ensi viikon Porvoon reissua jo suunnitellaan täällä.. ja toki myös Paahtimossa käyntiä ;)

  VastaaPoista
 7. Voi, miten kaunista! Kuvasi ovat aivan ihania! Tässähän tulee hirmuinen polte kotimaanmatkailuun ja varsinkin Porvoon reissuun. Olen käynyt siellä muutaman kerran, mutta selvästi aivan liian vähän. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, kiitos paljon! <3 Tämä on ollut minulle varsin hyvä kesä kotimaanmatkailun suhteen, Porvoon lisäksi olen päässyt käymään monessa aivan mahtavassa paikassa. Porvoo on kyllä kuitenkin aivan omaa luokkaansa. Kenties teemme sinne joskus pienen kirjabloggaajaretken? :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit