Ihanan värikäs Kööpenhamina

Kuten jokunen päivä sitten lupailin, palailen nyt blogisfääreihin parin valokuvapostauksen voimin, jospa tämän jälkeen se kirjoittaminenkin lähtisi taas sujumaan pitkän tauon jälkeen. :) Kävimme siis rakkaan ystäväni kanssa pari viikkoa sitten muutaman päivän reissulla Kööpenhaminassa. Ne päivät olivat Suomessa myrskyisiä ja sateisia, mutta Köpiksessä aurinko paistoi lämpimästi lähes koko viikonlopun, vain sunnuntaiaamuna sateli parin tunnin verran. Olin itse Kööpenhaminassa nyt toista kertaa, ja ihastuin kaupunkiin entistä enemmän. Edellinen Tanskan-reissuni oli vuoden takainen työmatka, jonka yhteydessä en ehtinyt saada Köpiksestä kovinkaan kattavaa kuvaa. Nyt olikin mahtavaa kierrellä rauhassa ympäri kaupunkia, olla välillä ihanasti hukassa ja valokuvata rauhassa kaikenlaista mielenkiintoista. Postailen matkakuvia nyt kahdessa erässä: tänään on luvassa ihastuttavan kauniin ja värikkään kaupungin tunnelmia, huomenna jatketaan vähän historiallisemmissa merkeissä.Huomenna jatketaan vielä Tanska-kuvien voimin, ja viikonloppuna sitten jo itse asiaan, eli luettuihin kirjoihin... :)

Kommentit

 1. Huikean värikylläisiä kuvia! Olen käynyt Köpiksessä vain talvella ja kovasti tekisi mieli nähdä kaupunki myös kesällä väreissään.

  VastaaPoista
 2. Sinä saat kyllä kaupungin kuin kaupungin loistamaan! <3 Kerrassaan kauniita värejä ja tunnelmia.

  Hirmuinen matkakuumehan näistä syttyy. Ehkä jonain päivänä pääsisin Köpikseen pitemmäksi aikaa. Tivolikin on käymättä.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia hurmaavasta kaupungista. <3 Kööpenhamina on yksi suosikkini, rento ja tyylikäs samalla kertaa. Hyvinvoiva, silti yllättävä ja leikkisä. Eikö esimerkiksi Tivoli olekin taianomainen! Etenkin hämärällä.

  <3

  VastaaPoista
 4. Mikä väriloisto ja valo! <3 Jopa linnunpöntöt ovat riemunkirjavia, hih! Piristää näin myrskyisenä päivänä. Vaikka piristäähän minua toki sekin, että pääsen viikonlopun viettoon pitkästä aikaa (!) Tampereelle. Voi että, hypin riemusta! *tähän muutamat tanssiaskeleet* Toivottavasti nähdään Sara pian, viimeistään kirjamessuilla eikös juu? <3

  VastaaPoista
 5. Köpis on ihana pieni kaupunki. Kiersimme kaupunkia pari päivää talvilomalla, jolloin kaupungissa oli jo aavistus kevättä. Kauniit ja värikkäät kuvat sulla, niin kuin aina!

  VastaaPoista
 6. Ihana aurinkoinen Kööpenhamina! Olen käynyt siellä kerran joitain vuosia sitten joululomalla ja pidin kovasti, vaikka matka oli lyhyt ja sää lähinnä pilvinen. Uusi reissu olisi kiva tehdä jossain vaiheessa, kuvat innostavat siihen. Kiitos taas matkakuvien esittelystä!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kuvia! Kuvat kertovat joskus enemmän kuin sanat, näiden kuvien kautta pääsee Kööpenhaminan ytimeen. Itse olen käynyt Köpiksessa vain lapsena, mutta niin moni on sitä kehunut että pitäisi kyllä...

  VastaaPoista
 8. Miten kauniita kuvia! Kööpenhaminan tunnelma tuli tänne kotisohvalle asti :).

  VastaaPoista
 9. Mielettömän hienoja kuvia, kiitos!

  VastaaPoista
 10. Ihanaa väri-iloittelua! <3

  Toivottelen mukavaa alkuviikkoa! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit