Lupsakkaa keskikesän juhlaa!


Oma juhannukseni kuluu tänä(kin) vuonna työn merkeissä.
Jännitystä viikonloppuuni takaavat juhannuslukulistalleni kuuluvat Tove Janssonin Vaarallinen juhannus (luen sen tai vähintään osia siitä joka juhannus) sekä John Verdonin Numeropeli, joka jo ensimmäisen sadan sivun aikana on osoittautunut niin koukuttavaksi että kirjaa on oikeasti vaikeaa laskea käsistään. :)
Mikäli aikaa jää, olen ajatellut lukea vielä juhannusteemaan sopivat Anna-Leena Härkösen Juhannusvieraan ja Annakaisa Iivarin romaanin Juhannus italialaiseen tapaan.

Sateistakin huolimatta, valoisaa, kaunista ja nautinnollista juhannusta, ystävät! :)

Kommentit

 1. Hyvää juhannuspäivää, Sara! Sinulla onkin hauskasti juhannusaiheisia kirjoja. :) Itse vietin juhannusyön kirjojen suhteen hieman koleissa merkeissä, mutta lukemani kirja (Katja Kaukosen Odelma) oli ihana.

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin Katja, vaikka juhannuspäivä onkin kohta jo kääntymässä yöhön... :)

  Oi, olet lukenut Odelman! Se on uskomattoman ihana kirja! Olen lukenut sen kertaalleen miltei kokonaan, sitten tuli pakollinen tauko jostain syystä (muistaakseni pitkän työputken takia), ja päätin että haluan lukea kirjan uudelleen alusta loppuun. Ja nyt olen odotellut täydellistä hetkeä ja säästellyt kirjaa kuin kallisarvoista kruununjalokiveä. :) Sama juttu muuten Susan Fletcherin Irlantilaisen tytön kanssa.

  Odottelen kovasti että kirjoitat Odelmasta... :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa juhannusta vielä näin myöhässä, tai ehkä toivotankin ihanaa juhannuksen jälkeistä :>

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit