Copycat -kirjankansi

Amma järjesti kirjabloggaajille lukuhetki-blogissaan hauskan Copycat-kilpailun, jonka ideana on jouluun mennessä suunnitella oma kirjankansi jonkin oikean kirjan inspiroimana. Idea on minusta aivan mahtava, ja ensin olin sitä mieltä etten itse aio osallistua (koska olen ehkä maailman vähiten luova ihminen! :), enkä edes keksi mitään sopivaa. Kunnes vanhoja Lontoon kuviani katsellessani huomasin erään kuvan, josta tuli välittömästi mieleeni Rosamund Luptonin Sisterin kansi! Ja hups, yhtäkkiä huomasin värkänneeni oman versioni copycat-kilpailuun. :)

Kuvan saanee (?) klikkaamalla isommaksi. Sisteristä lisää tuonnempana, kirja kun on joulukuun lukulistallani.

Kommentit

 1. Siis wau, ihan mahtava!!

  Ja aloin heti miettimään, että oliskohan minunkin pitänyt laittaa omaani myös omaan kuvaan se oikea kirjan nimi & kirjailija, eikä niin kuin nyt tein..

  VastaaPoista
 2. Hehe, kiitos! :D
  Ja minä taas jäin miettimään, olisiko tuosta pitänyt jättää pois juuri kirjan nimi tai kirjailija, tai olisiko pitänyt laittaa siihen kuvan päälle teksti "copycat"?

  Pitää muokata tuota vielä jos siitä olisi hyvä ottaa jotain pois tai lisätä jotain...

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno kopsu ! Tämä haaste on ihan mielettömän kiva, lienee pakko osallistua itsekin...

  VastaaPoista
 4. Hieno! Ja hauska - etenkin tuo Sisterin yläpuolelle lisäämäsi teksti, se on ihana ja omaperäinen. :)

  Ja ai tuota talvilontoota! <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos Petriina! :) Niin onkin tosi hauska haaste, innolla odotan muiden kuvia! :)

  Katja, kiitos! <3 Hehe. :)
  Ja sanopa muuta! Kuva on otettu viime vuonna, kun Lontoossa oli niin kova lumipyry juuri ennen joulua, että oli vähällä ettemme joutuneet jäämään jouluksi sinne, lentokentät kun olivat ihan kaaoksessa. Oli kyllä ihanan jouluista! <3

  VastaaPoista
 6. Todella hieno! Kauheaa, jos olisitte joutuneet jäämään Lontoosen jouluksi ;).

  VastaaPoista
 7. Helmi-Maaria, kiitos! :)

  Maria, kiitos! :) Ja sanos muuta, kyllä olisi harmittanut viettää koko joulu Lontoossa... ;D

  VastaaPoista
 8. Todella hieno kuva, piti hetken ihan vertailla, että kumpi lieneekään alkuperäinen :)

  Ja kuten tuonne oman blogin puolelle jo kommentoin, tyyli on vapaa. Ihan tarkoituksella en halunnut ihan hirveästi ohjeistaa, jotta tulisi mahdollisimman erilaisia ehdokkaita.

  Kiito Sara!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Amma! :)
  Tämä oli tosi kivaa, vaikka ensin luulin etten varmasti keksi mitään. :) Nyt jään innolla odottamaan muiden kuvia...

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana kuva ja upea kansi! Minäkin haluan nyt nopeasti tämän haasteen pariin kun olen tänään ihaillut Susan ja sinun hienoja kansia:)

  VastaaPoista
 11. Ihana kuva Sara! Minulla on vielä mietintämyssy päässä, pitäisi kyllä nyt miettiä tosissaan. :) Tämä on kyllä hauska haaste!

  VastaaPoista
 12. Ihana!:) Ja nyt vihdoin on lunta Etelä-Suomessakin, mutta vain hetken...

  VastaaPoista
 13. Sanna, kiitos! :) Odottelen jo kovasti muiden kuvia, olen käsittänyt että Leena Lumillakin on useampikin tehtynä! Minulle tässä yhdessäkin oli jo haastetta riittämiin! :)

  Linnea, kiitos, ja olen ihan samaa mieltä: tosi hauska haaste tämä! :D

  Sara, kiitos! :) Minulle tämä lumimäärä kyllä ihan riittäisi, en ole talvi-ihminen ollenkaan. Vaikka on kyllä tosiaan kaunista kun nyt on pikkuisen lunta maassa. :)

  VastaaPoista
 14. Onpa hieno kansi, innoituksen tunnisti kyllä!

  VastaaPoista
 15. Sara, sulla on kaunis, kaunis...Minä tajuan nyt, että saatan poiketa linjasta eli olen ehkä ymmärtänyt ohjeistusta vähän sivuun;-)

  Minulla on monta, mutta miten niitä nyt voi laittaa, kun on itsenäísyyspäivä ja sen juttu. Voisinkohan laittaa vaikka klo 17...Ja sitten ei saa nauraa mulle! Olen enemmän innokas kuin osaava.

  Pidän tuosta kannesta ja odotan, mitä kirja pitää sisällään. Tuo nimi punaisella säväyttää.

  VastaaPoista
 16. Laitan tänään, mutta en tiedä vielä jos pitäisi vasta about 19-20, että olisi annettu tälle päivälle aikansa. Pakko laittaa tänään, sillä huomenna menoa.

  Todellakin: Miten kauheaa, jos olisi pitänyt viettää joulu Lontoossa;-)

  VastaaPoista
 17. Maija, kiitos! :)

  Norkku, kiitos! :)

  Leena, kiitos! :) Ja älä huoli, kuten Amma sanoi, tyyli on vapaa! Voi että, odotan kovasti sinun kansiasi, laita ihmeessä ne jo tänään blogiisi!

  Sister tulee muuten käsittääkseni ensi vuonna Gummeruksen käännöksenäkin! Itse haluan lukea sen jo nyt joulukuussa, siskoshaaste kun on vielä pahasti vajaa. :)

  Ja sanopa muuta, miten sitä ollenkaan olisi saanut Lontoossa aikansa kulumaan... ;D

  VastaaPoista
 18. Ihana kuva, kyllä talvinen (puusto)maisema on kaunis :) Itsekin eilen napsin kännykän kameralla kuvia lumisista puista kun näytti niin kauniilta...

  VastaaPoista
 19. Voi tämäkin on aivan ihana! :) Kiva katsoa muiden hienoja tuotoksia :)

  VastaaPoista
 20. Hieno, ihana! Minäkin haluaisin osallistua tähän, mutta en ole vielä varma... Ensinnäkään minulla ei ole mitään kuvankäsittelyohjelmaa. :)

  Minuakin on Sister kiinnostanut kauan, mutta kun sitä ei tullut ajoissa hankittua alkukielellä, luen suomennoksen keväällä.

  VastaaPoista
 21. Wau...hauska idea koko juttu! Ja Sinun versiosi on hieno!

  VastaaPoista
 22. Villis, kiitos! <3 Lumiset puut ovat kyllä tosi kauniita ja kuvauksellisia, vaikken muuten yhtään talvi-ihminen olekaan. :)

  Kirjahiiri, kiitos kehuista! :) Tämä on kyllä aivan huippu kisa, ihmiset ovat todella panostaneet kuviinsa!

  Karoliina, kiitos kehuistasi! <3 Jos tarvitset kuvankäsittelyohjelmaa, suosittelen helppokäyttöistä ja netistä ilmaiseksi ladattavaa Photoscapea. Harvoin itse käsittelen kuviani, mutta tuo kuvankäsittelyohjelma on kyllä näppärä. Ja Sister on hieno kirja, ehdottomasti kannattaa lukea viimeistään suomennos keväämmällä! <3

  Kikka, kiitos paljon! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit