Vähän erilainen joululahjavinkki kirjanystäville

Kuva: weheartit

Kiirettä pitää, enkä edelleenkään ehdi kirjoittaa kunnon kirjapostauksia, mutta näin joulun alla haluaisin vinkata hienosta joululahjaideasta. Jos ei keksi lahjaa ihmiselle, jolla on jo kaikkea, hyvä ja ennen kaikkea hyvää tekevä lahja voisi olla tämä World Visionin jouluinen kirjalahja kehitysmaan lapsille.

Tarinat ja tieto tuovat toivoa ja iloa kaikille. Kehitysmaissa lapsilla on usein vain koulukirjoja tai kopionippuja. Sri Lankan maaseudulla lapset voivat lainata kirjoja kyliä kiertävistä minikirjastoista. Kenian Kapnasuun on kohonnut kirjastorakennus, johon valtio on sitoutunut palkkaamaan työntekijät. Lahjasi kartuttaa näiden kirjastojen valikoimaa ja tuo tarinat yhä useamman pikkulukijan ulottuville.

Kuten varsinkin paljon lukevat ihmiset tietävät, kirjat ja kirjastot voivat olla niin ison kuin pienenkin ihmisen elämässä valtavan iso ja merkityksellinen asia. World Visionin kautta voi kuka tahansa olla suhteellisen pienellä rahalla mukana luomassa hienoja lukuelämyksiä köyhille sri lankalaisille ja kenialaisille lapsille.

Minä aion lahjoittaa kirjan, toivottavasti mahdollisimman moni teistäkin! <3
Tunnelmallista neljättä adventtisunnuntaita!

Kommentit

 1. Ihana lahjaidea! Jonkinlaisen lahjan olen ajatellut tänä jouluna lahjoittaa hyväntekeväisyytenä. Tämä voisi tosiaankin olla sellainen.

  Kiva, kun vinkkasit siitä tänne!

  VastaaPoista
 2. Todella mainio lahjaidea, kiitos tästä!

  VastaaPoista
 3. Hieno lahjavinkki, en ollut kuullutkaan tästä, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Hieno idea! Hyvää joulua sinulle Sara :)

  VastaaPoista
 5. Hieno idea. (Löysin blogisi Marjiksen avulla.)

  VastaaPoista
 6. Kiitos.. Ihana Joulukirja tuli tänään, se aivan upea! Olen niin iloinen :D
  Jouluhalauksin
  Kikka

  VastaaPoista
 7. Kannatan asiaa!
  Hyvää joulua Sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteistanne, ja hienoa jos tämä vähän erilainen joululahja sai lisää kannatusta! :) Tärkeän asian puolesta on ilo olla liikkeellä.

  Kikalle erikoisterkut, hienoa että paketti tuli perille ja että se oli mieluinen! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit