Viikonloppu Lontoossa, osa 2

Eilisiltana tarjoilin teille ensimmäisen annoksen tuoreita Lontoon-kuvia, nyt jatketaan. Tänään keskitytään lähinnä Towerin linnaan, johon ihastuin suuresti. Olen käynyt Lontoossa pitkälti toistakymmentä kertaa, mutta vasta tällä kerralla päädyin linnan muurien sisäpuolelle. Aikaisemmin olen käynyt vain ihastelemassa ja kuvaamassa linnaa ulkopuolelta. Towerissa saisi helposti kulumaan kokonaisen päivän. Meillä oli aikaa pari, kolme tuntia, ja silti osa alueesta jäi näkemättä - esimerkiksi kuninkaallisten kruununjalokivet, joiden luokse oli satojen metrien jonot!

Mutta pidemmittä puheitta - lisää kuvia, olkaa hyvät!

Välillä vähän kukkia, etteivät "kivikasat" ala kyllästyttää. :)


Kuvitelkaa nuorukaiselle keskiaikaiset vaatteet ja käteen vaikkapa vanha kirja... :)

Vanhaa ja uutta sulassa sovussa rinnakkain.(Välillä vähän St. James's Parkin maisemia, pysyy mielenkiinto yllä. :D )

Sitten Hyde Parkiin.Paddingtonin asemalla istuskelee itse Karhuherra Paddington!

Karhuherra on saanut fanipostia. ♥  

Sellaisia tällä kertaa! Palaan myöhemmin illalla kommentoimaan lukuisiin kommentteihinne (iso kiitos niistä kaikista!), ja huomenna jatketaan vielä yhden illan verran Lontoossa.

Kommentit

 1. Onpa taas kauniita kuvia. Tower on kyllä ihana, niin kuin Lontoo muutenkin. :)

  VastaaPoista
 2. Tower on kyllä vaikuttava! Viime kesänä mietimme, että menisimme, mutta jonot olivat pitkät (oli heinäkuu...). Ihailtiin Toweria sitten ulkopuolelta. Kesällä 2003 kävin sisäpuolellakin ja haluan uudelleenkin.

  Aina, kun ajattelen Toweria, mietin Kate Bushin kappaletta Oh, England My Lionheart, joka on i-h-a-n-a. Ja lisäksi mietin niitä prinssejä, jotka kuolivat Towerissa. Melkoisia tarinoita!

  Paddington. <3 Minä ostin viime kesänä Paddingtonin keittokirjan. :)

  VastaaPoista
 3. Minä en ole vielä(kään) saanut aikaiseksi käydä Towerissa, joten kiva nähdä kuvia sieltä sisältä. :D Kiva katsella Lontoota sinun silmiesi kautta. :))

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Haluaisin ehdottomasti päästä Towerin linnaan, se näyttää vastustamattoman upealta <3 (Pariisigeenin lisäksi minulla on näemmä myös linnageeni ;) )

  VastaaPoista
 5. Ykkösosaan jäi kommentoimatta, vaikka nekin kuvat kävin katsomassa, joten kommentoidaan nyt tähän molempia: ihania tunnelmapaloja, kiitos! Lontooseen on aina ihana palata, vaikka sitten kuvien välityksellä. Minäkään, kuten Elegia tuossa ylempänä, en ole toistaiseksi saanut aikaiseksi käytyä Towerissa, mutta näyttää houkuttelevalta...

  VastaaPoista
 6. Oih! Ja tuo Paddington! Pitäisikin kirjoittaa joskus Paddingtonista!

  VastaaPoista
 7. Tower on vaikuttava paikka. Välillä tuntuu, että seinät huokailevat kaikkien mestattujen prinssien tarinoita. Ja eikös siellä jokunen kuningatarkin virunut vuorollaan. Käynnistä on niin kauan, että takaisin pitäisi päästä ja kerrata vähän historiaa. Kuvasi ovat niin hienoja, että käyhän se reissaaminen näinkin!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania kuvia! Olivatko korpit vielä tallessa? Nuo kuvien linnut taitavat kuitenkin olla puluja?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit