Monipuolista bloggaamista. :)

Ihana Leena Lumi muisti minua tällä tunnustuksella, kiitoksia vaan kovasti sinne suuntaan! :)


Sain tämän tunnustuksen nyt jo toistamiseen. :) Tunnustukseen kuuluu siis paljastaa itsestään seitsemän asiaa. Viime kerralla vastasin tähän haasteeseen reissukuvien muodossa mutta tällä kertaa voisin kertoa itsestäni sen seitsemän satunnaista asiaa, joita ette ehkä minusta vielä tiedä. :)

- Olen käynyt elämäni aikana kahdeksassatoista maassa, monissa niistä useita kertoja. Maita joihin aina palaan, ovat mm. Iso-Britannia, Italia, Espanja, Yhdysvallat ja rakas naapurimaamme Ruotsi.

- Rakastan chileläisiä punaviinejä, meksikolaisia oluita, vaaleaa rommia ja puolukkasiideriä. Lempialkoholijuomasekoitukseni on ehdottomasti sangria. Käytän kuitenkin alkoholia äärettömän vähän ja monesti avatusta viinipullosta saattaa mennä puolet hukkaan kun en muista juoda sitä loppuun. :)

- Tämä asia onkin varmasti käynyt selväksi jo toisaalla, mutta olen sydänjuuriani myöten anglofiili. Rakastan Britanniaa ja kaikkea peribrittiläistä. Käyn Britanniassa useita kertoja vuodessa ja kun en ole siellä, minulla on sinne niin ikävä että kipeää tekee.

- Olen harrastanut aikidoa. Harrastuksen päättymisestä huolimatta tunnen edelleen kummaa mieltymystä itämaisia taistelulajeja kohtaan.

- Lempivärejäni ovat valkoinen ja ruskean eri sävyt. Värejä yhdistellessä silmääni miellyttää eniten näihin väreihin yhdistettynä raikas turkoosi ja hempeän vaaleanpunainen. Vaatetuksessa suosin kuitenkin vuodesta toiseen mustaa.

- Olen kielioppinatsi ja oikoluen omaa tekstiäni moneen kertaan koska vihaan kirjoitusvirheitä (siis lähinnä omassa tekstissäni). Koen tietyt yhdyssanat hankaliksi enkä tule varmaankaan tässä elämässä oppimaan niiden oikeinkirjoitusta. Nimen omaan vai nimenomaan?? Sitä paitsi vai sitäpaitsi?? Lukuun ottamatta vai lukuunottamatta?? ARGH!! :D

- Jätän asioita vähän liikaa viime tippaan. Luen tentteihin hiki päässä viimeisenä yönä, samaten esseet ja muut kirjalliset tehtävät palautan viimeisellä mahdollisella minuutilla. Alan siivota hetkeä ennen kuin vieraat tulevat ja lähden töihin niin että ehdin juuri ja juuri (en koskaan kuitenkaan myöhästy). Tämä piirre stressaa minua mutta en siltikään osaa tehdä siihen muutosta vaan jatkan samaan malliin vuodesta toiseen. :D


Tällä kertaa haluaisin jakaa tämän tunnustuksen eteenpäin kolmelle suosikkiblogilleni (jotka varmasti ovat saaneet näitä tunnustuksia jo suunnalta jos toiseltakin, mutta täältäpä tulee yksi lisää! :D)

Lumiomena-blogin Katjalle, Kirjavan kammarin Karoliinalle ja Juuri tällaista-blogin Ilselle. Olette ihania! <3

Kommentit

 1. Kivoja tunnustuksia. Tunnistan itseni kahdesta viimeisestä. Viilailen tekstejäni liikaakin ja nimenomaan/nimen omaan yhdyssanojen kanssa hermostun. Samoin pilkkujen paikkoja pähkäilen.

  Ja olen niin viime tinkaan -ihminen ettei tottakaan. Piirre on tosiaan ärsyttävä (itsessä), mutta muuttuminen on vaikeaa... Joskus tosin yllätän itseni ja olen paikalla liiankin aikaisin - tosin se on erittäin harvinaista.

  VastaaPoista
 2. Ooo, Sara, sinä olet itse ihanista ihanin - ja oli kiva oppia sinusta lisää! Kiitos tunnustuksesta! Sain sen jo Luettua-Sannalta, mutten ole vieläkään ehtinyt siihen vastata, vaikka se on koko ajan suunnitelmissa. Mutta perästä kuuluu!

  PS. Minäkin olen anglofiili, pilkun viilaaja kielioppiasioissa ja viime tippaan jättäjä - ikävä kyllä myös myöhästelijä. :/ Ja pidän samoista väreistä kuin sinä. :) Erotuksena juon alkoholia varmasti keskivertoa enemmän, mutta en juuri koskaan humaltumiseen asti. Meillä on miehen kanssa viinit ja viskit harrastuksena, ja niitä maistellaan kyllä päivittäin, joskin vain vähän kerrallaan.

  VastaaPoista
 3. Anna Elina, tuo pilkkuongelma on muuten minullakin! :D Veivaan pilkkuja edestakaisin, laitan niitä ja otan pois, enkä koskaan muista niitä ihan virallisia pilkunkäyttösääntöjä. Voi ahdistus tätä suomen kielioppia välillä... :D

  Minä olen niin tottunut olemaan joka paikassa viime tipassa, että jos joskus (vahingossa) olen jossain reilusti ajoissa, tuntuu ihan oudolta. :)

  Karoliina, kiitos! <3 :) Näitä oli oikeastaan aika kivaa kirjoitella vaikka ensin tuntui ettei muka mitään tule mieleen. Mielenkiinnolla odottelen sinun listaasi! :)

  Minä olen noiden työmatkojeni kanssa ihan toivoton. Olen oppinut, että jos lähden kotoa tasan seitsemää yli (!), olen töissä täsmälleen silloin kuin pitääkin, mutta en yhtään "liian" aikaisin. Mutta jos joskus lähtö venähtääkin minuutilla tai kahdella, tulee ihan hirmuinen kiire ja kamala stressi kun ei haluaisi myöhästyä. Eipähän tuohon ole laskettu yhtään pelivaraa jos matkalla tulisikin jotain yllätyksiä. :)

  Minäkin muuten haluaisin oppia juomaan viskejä! Odotan sitä päivää kun ihan oikeasti totun viskin makuun. Siihen saattaa kyllä mennä hetki... ;)

  VastaaPoista
 4. Olen myös viime tippaan jättäjä. Nim. kello on 3.27 ja yhä valvotaan koneen ääressä.

  Miekin käytän alkoholia melko vähän, sillä saan usein kovan migreenin pienestäkin määrästä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta, ihana Sara! Olen tämän saanut jo muualta ja vastasin siihen valokuvilla, mutta keksin jo yhden uuden tavan kertoa itsestäni seitsemän asiaa - kirjoihin liittyen, joten palaan blogissani vielä tällä viikolla. :)

  Tunnustuksiasi oli hauska lukea. Minäkin olen mielestäni jonkin sortin anglofiili: jo pelkkä brittiaksentti saa minut melkein hyrisemään, samoin minne tahansa Brittein saarille (myös Irlantiin) sijoittuvat kirjat, televisiosarjat, kuvataide, valokuvat ja mielenmaisemat. Olen käynyt Lontoossa vain kolmesti ja piipahtanut Bathissa, mutta joka kerta olen tuntenut olevani kuin kotona.

  Sinä olet matkustellut ihanan paljon. Olen itse käynyt 13 maassa (14. menen nyt kuun lopulla), mutta kaikki ovat Euroopassa.

  Kielioppinatsin itsessäni tunnistan minäkin. Harmistun tavattomasti, jos löydän virheitä vaikkapa Facebookin statuspäivityksestäni. ;-)

  Punaviiniä (ja valkoviiniä) rakastan, mutta oluita en sitten millään. Ja lempivärisi osuvat aika hyvin yksiin omieni kanssa, pidän myös harmaasta ja joistakin vihreän sävyistä.

  VastaaPoista
 6. Hanna, 3.27 kuulostaa hyvältä! Minä olen aivan yöihminen... :)

  Minäkin saan jo melko pienestä alkoholimäärästä kovan päänsäryn, joten se on minullakin varmasti yksi suurimmista syistä, miksi käytän alkoholia niin vähän.

  Katja, odottelen tunnustuspäivitystäsi innoissani ja uteliaana! :)

  Ihanasti sanottu: brittiaksentti saa sinut hyrisemään. Samat sanat! :D Olen muutenkin ihan hulluna aksentteihin, myös skottilainen, irlantilainen ja Yhdysvaltain syvän etelän aksentti ovat niin hypnoottisen ihania että voisin kuunnella niitä vaikka kuinka kauan! :D Ja oi, Lontoo! <3 Teen siitä vielä jonain päivänä ihan oman kuvapäivityksensä, jahka saan valittua sopivimmat kuvat... :) Tuo kuulostaa niin tutulta että Lontoo on tuntunut sinullekin heti kodinomaiselta, samoin kävi minulle ensimmäisellä kerrallani, ja pala sydämestäni jäikin sinne heti silloin.

  Enimmäkseen minäkin olen Eurooppaa kierrellyt, Euroopan ulkopuolella olen toistaiseksi käynyt vain Yhdysvalloissa, Brasiliassa ja ihanassa Japanissa. Eniten rakastankin juuri Eurooppaa sen historian vuoksi, mutta kaukomatkailukin vetää puoleensa. Tänä vuonna olisi tarkoitukseni vielä käydä Aasiassa ja ensi vuodelle on suunnitteilla vähän lisää Väli- ja Etelä-Amerikkaa...

  Facebookissa on se heikkous ettei omia statuspäivityksiään voi editoida jälkikäteen. ;D Blogitekstejä voi, ja siihenkin olen syyllistynyt silloin tällöin. En vain voi kestää jos huomaan tekstissäni jonkin kirjoitusvirheen! :D Ja nyt minua vähäsen ahdistaa kun havaitsin ASIAvirheen tässä päivityksessäni!! Vain "nimenomaan" kirjoitetaan suosituksen mukaan yhteen (kävin tarkistamassa sanakirjasta _jälleen kerran_! :D), joten muut kaksi eivät ole yhdyssanoja!! Mitä ne sitten ovat?? Argh, miten tämä voi olla näin hankalaa?? :D

  Harmaa ja vihreä ovat myös kauniita! <3

  VastaaPoista
 7. Voi kun oli hauska aamun aloitus tänään, kun sai kuulla heti alkuun olevansa ihana! :D Kiitos! Palaan asiaan varmaan loppuviikosta, huomenna mulla on ne arpajaiset ja sitten ehkä kirja...

  Nämä tunnustuksesi olivat kiinnostavia! Minulla on vähän sama vika ajoissa olemisen suhteen: yleensä olen ajoissa mutta joskus se tarkoittaa juoksuaskeliakin. Ja oikeinkirjoituksen suhteen olemme samoilla linjoilla. :) Olen kerran ollut Irlannissa ja siellä oli ihanaa, mutta silti me aina mennään Italiaan. Se on jotenkin niin... ja täältä pohjoisen kylmästä haluttaa AINA rantalomille. :)

  Pilkuista muuten sen verran, että itsehän en sääntöjä noudata, koska olen päättänyt, että blogitekstini ovat kaunokirjallisempaa sorttia kuin jokin muu laji. Että siksi, jos joku on ihmetellyt. :D

  VastaaPoista
 8. Olen sitä mieltä että tunnustusta ja positiivista palautetta pitää antaa aina kun siihen on tilaisuus, ja te kolme olette kehunne ansainneet, senkin ihanat bloggaajat! <3 :)

  Juoksuaskelia, tuttua! Kuljen työmatkani pyörällä ja koska usein tulee lähdettyä viimeisellä mahdollisella sekunnilla, joudun ajamaan muun liikenteen seassa ihan pääkkönä veren maku suussa! Ja joka kerta kiroan itseäni ja lupaan että tämä oli vihonviimeinen kerta, ja jo seuraavana päivänä olen taas ihan samassa tilanteessa. Olen toivoton! :D

  Italiakin on kyllä ihana! <3 Erityisesti Rooma, Cinque Terren pikkukylät ja Pisa ovat jääneet mieleen ihan taivaallisina paikkoina. Niin että en kyllä yhtään ihmettele että menette mielellänne Italiaan uudestaan ja uudestaan! :)

  Loistava perustelu pilkkuasiaan! Ihan mainio!! :))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset