Kuvamuistoja Oxfordista

Olen lupaillut kuvia elokuiselta Oxfordin-matkaltamme jo -- noh, neljän kuukauden ajan. Hämäläisyys tuntuu iskostuneen näin junantuomaankin, sillä vasta näinä päivinä olen ehtinyt käydä läpi loppuja elokuisen reissun kuvia: :) Mutta ah, miten mukavalta nyt tuntuukaan palata kuvien kautta matkan muistoihin. Oxford oli aivan ihana kaupunki! 

Kuvia on tietenkin taas niin paljon, että jaan ne kahteen postaukseen. Tänään on luvassa pelkkiä kuvatunnelmia Oxfordin keskustasta, viehättäviltä kampusalueilta, ja jopa aivan keskustan kupeessa sijaitsevilta niityiltä. Kirjoitan huomenna eräästä kirjasta, ja palaan vielä ensi viikolla vähän kirjallisempaan Oxfordiin.

Tämä postaus olkoon samalla eräänlainen postikortti: ihanalla kirjasiskollani Liisalla on tänään syntymäpäivä, ja hän on suuri Oxford-fani. Siispä onnea Liisa, ja terkkuja suosikkikaupungistasi! ♥ :)


Kommentit

 1. Tutun näköisiä paikkoja - kunpa vielä pääsisi käymään. Olet taas vanginnut kamerallasi hienosti tunnelman ja yksityiskohdat, taitavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, kiitos kuvakehuista, ihana olet! ♥ Ja oli kyllä aivan ihana kaupunki. Tuonne on aivan pakko päästä uudestaan. :)

   Poista
 2. Ihana synttärikortti, kiitos Sara-ystäväni! <3

  Rakastan Oxfordin torninhuippuja, harmaata ja vaalea kiveä, kapeita kujia ja kukkivia puutarhoja. Tämä juttu vei minut täydelliselle pienelle minilomalle tuohon kaupungeista kauneimpaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa, ♥ ♥ !!

   Oxford on kyllä aivan hurmaava. ♥ Ymmärsin heti kun saavuimme junalla kaupunkiin, että miksi sitä niin rakastat. Aion kirjoittaa sen toisen Oxford-postauksen, kunhan vain ehdin, eli lisää kuvia vielä tulossa. :)

   Poista
 3. Minäkin kävin lokakuun alussa Oxfordissa ja ihastuin ikihyväksi. Mukava päiväreissu Lontoosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inna Vaara, oih, sinäkin! ♥ On kyllä hyvän matkan päässä Lontoosta ja juuri siksi niin ihana, seuraavillakin Lontoon-reissulla on ihan mahdollista päästä siellä käymään.

   Poista
 4. Vanhaa ja vähän rämää -> kaunista. Olet kyllä taitava valokuvaaja.

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia jälleen kerran 💜 !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit