Toukokuun kuvilla kohti juhannusta

Pikainen moi täältä iltakiireiden keskeltä! Olen viettänyt kuun alun kesälomaa ja tänään on taas aika palata työhön. Juhannusyöt kuluvat siis valvoessa, mutta ei suloisessa kesäyössä hyvän kirjan parissa kuikan huutaessa järven yllä, vaan ihan arkisesti sairaalan yössä. :)

Lomalla olen tehnyt kaikenlaista mukavaa ja vielä mukavampaa, ja blogiinkin on luvassa runsaita kuvapostauksia: pieniä, ihania reissuja, aurinkoa, taidetta, historiaa ja hyvää seuraa. Lukenutkin vähän olen, mutta jo toukokuulla alkanut lukulevottomuus on jatkunut: kesken on jatkuvasti huojuvan korkea pino kirjoja, aloitan uusia vaikka vanhat ovat vielä kesken, luen sikin sokin romaaneja, novelleja, runoja ja vähän elämäkertojakin. Valmistakin onneksi pikkuhiljaa tulee. Tällä hetkellä kesken on mm. amerikkalainen, englantilainen ja saksalainen klassikko, kotimaisen runoilijan kaksi veikeää teosta, sekä elämäkerta, jota en olisi ikipäivänä arvannut lukevani. Lukuaikaa rokottavat myös jalkapallon MM-kisat, joiden myötä olen sukeltanut totaaliseen urheiluhuumaan: kukapa olisi uskonut (en edes minä itse!), että näinä päivinä katson jalkapalloa parhaimmillaan kymmentä tuntia päivässä! :)

No, joka tapauksessa, olin aivan unohtaa vuosi kuvina -haasteen toukokuun kuvat! Siispä vaikka kesäkuu on jo pitkällä, palataan vielä hetkeksi toukokuun ihanan alkukesäisiin tunnelmiin. Rakastan toukokuuta, sen huumaavaa, tuoretta vehreyttä, kukkivia hedelmäpuita, syreenejä ja tuomia. Luvassa siis kukkia, kukkia, ja vähän enemmän kukkia! :)

Lopuksi toivotan kaikille mukavaa alkavaa juhannusta, ja lukuisille tänään urakalla lukeville lukumaratoonareille tsemppiä ja lukuintoa! 

Kommentit

 1. Toivotan sinulle ihanaista juhannusaikaa! ♥

  VastaaPoista
 2. Täällähän on kaikki toukokuun kukat! Tänä vuonna puut kukkivat erityisen upeasti; hetkittäin tuntui, että Japanin kevät on siirtynyt Suomeen.

  Voi tätä juhannusta. Minä aivan riudun täällä, kun sain juuri loppuun sen Nuoruutemme Pariisin ja se kosketti kovasti. Jotenkin tuo kirjojen lukujärjestys osui täydellisesti nappiin. Nyt varauksessa on vielä tuo Ja aurinko nousee ja sitten sanon heipat herra Hemingwaylle.

  Täällä sataa, mutta ehkä uhmaamme keliä ja lähdemme tytön kanssa metsään juhannuskävelylle. Mukavaa keskikesän aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joana, samaa mietin! :) Harmi vain, että ainakin täällä sateet piiskasivat kukkien terälehdet melko pian maahan, ja kukkismisaika jäi hirveän lyhyeksi.

   Minua tuo Hemingway-rypäs vielä odottaa, jospa heinäkuulla siihen ehtisin. Ihanaa kuulla, että Nuoruutemme Pariisi ihastutti! <3

   Ihanaa keskikesää sinnekin, ystäväni! <3

   Poista
 3. Ihanat kuvat, Sara! Toukokuu on vuoden kaunein kuukausi, joka töissä menee ohi, mutta kotioloissa on niin nautittava. Hedelmäpuiden kukinta on pohjoisen tytölle suoranainen ihme. Hyviä yötöitä ja työ-öitä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, kiitos! <3 Minustakin toukokuu on syksyn ohella vuoden ihaninta aikaa! :)

   Poista
 4. Hei, täällä myös yksi lukija, jonka lukemista jalkapallo nyt, ei yleensä, kovasti häiritsee. Kyllä oli lumoavaa katsottavaa eilinen Saksa-Ghana ottelu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena,siellä toinen jalkapallosta huumaantunut, hih! :) Saksa - Ghana jäi minulta töiden takia näkemättä, mutta onneksi pelin voi vielä nähdä Areenasta. Jäi kyllä kiinnostamaan kovin. :)

   Poista
 5. Niin ihania kuvia… <3 Sateen keskellä on mukavaa muistella alkukesän lämpöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninnu, kiitos! <3 Onneksi nyt alkaa näyttää siltä, että sateet vähän väistyvät ja ilma alkaa lämmetä (totta kai, kun eräät palailevat töihin... ;).

   Poista
 6. Olen lähiaikoina päätynyt lukemaan blogiasi muutamaan otteeseen ja olisi kiva kuulla arvosteluja kirjasta: Nicholas Evans - Hevoskuiskaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, sinä hyvän ruoan ystävä, ja kiitos kommentistasi! :) Hevoskuiskaaja itse asiassa onkin sellainen kirja, jonka haluaisin lukea, ja joka löytyy jopa hyllystäni, joten ehkäpä jossain vaiheessa se tulee näkymään täälläkin. Elokuvaa rakastin joskus aikoinaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit