Blogin kevätsisustusta.

Koska ihana kevät on tullut, tein sen kunniaksi blogissani pieniä ulkoasumuutoksia. Rakastan ruskeaa, mutta se alkoi tuntua näin auringon paistaessa tunkkaiselta ja halusin tilalle vaaleampia sävyjä ja muuttolintuja. :)

(Ihan vielä ei täälläkään ole kevät aivan näin pitkällä,
kuva on viime vuoden arkistoista. :)
Mutta ei enää kauaa kestä kun puissa on silmuja! IHANAA! <3)

30 days of books -haaste on osoittautunut suurmenestykseksi, ja olenkin valtavan iloinen että niin moni on lähtenyt siihen mukaan! On ollut ihanaa lukea ihmisten lempikirjoista, jo näiden ensimmäisten päivien aikana oma luettavien kirjojen lista on kasvanut monella hienolla teoksella. :)

Mutta nyt keitän itselleni kupin kahvia ja siirryn parvekkeelle nauttimaan auringosta ja hyvästä kirjasta. Aurinkoa elämäänne, ihanat lukijani ja kanssabloggarini! <3

Kommentit

 1. Ihan säikähdin, kun luin äsken Hannan blogista, että olet mennyt vaihtamaan sen kauniin ruskean värin pois, mutta tosi ihana on tämäkin onneksi. :) Sinulla on selvästi värisilmää!

  Ja on todella onni, että avasit tämän haasteen suomalaisissa blogeissa, sillä vastauksia on ollut ihana lukea (ja miettiä omia)! Aurinkoa myös sinulle. <3

  VastaaPoista
 2. Ajattelin vähän että sitten syksyn tullessa palaisin takaisin siihen ruskeaan. :) Nämä kaksi ovat selkeästi minun omimpia värejäni!

  Kiitos ihanista sanoistasi Karoliina! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana ulkoasu! Tulin tänne heti, kun Hannan blogisa luin ulkoasu-uudistuksestasi. Tämä on toimiva, harmoninen ja silti selkeä. Pelkkää plussaa!

  Ja kiitos haasteesta. Minä tosiaan teen sitä muutaman päivän ryppäissä, huomenna koetan taas kirjoittaa jotain.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katja, tuli hyvä mieli! <3 :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat uudet värit!

  Kaunista aamua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos linnea!! <3 Kaunista aamupäivää sinullekin! :)

  VastaaPoista
 7. Sopii tosi hyvin blogiisi tämä väri. Minä taidan kans vähän muokkailla...
  Se ruskeakin oli kiva, vaikka yleensä en tykkää ruskeasta :)

  VastaaPoista
 8. Hanna M., kiitos paljon! :) Itsekin tykkään tästä uudesta ilmeestä kovasti. Tykkäsin kyllä siitä ruskeastakin, mutta nyt on kevät ja vaaleiden värien aika. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit