Kesän parhaat lukuhetket

Luettua elämää -blogin ihana Elina julkaisi blogissaan kesän korvalla kivan kuvahaasteen. Sen ideana on esitellä kuvin oman kesänsä paras lukuhetki. Vaikka oma kesäni kului sellaisissa merkeissä, etten lopulta ehtinyt lukea juurikaan mitään (tai siltä ainakin tuntui), jäi mieleen pari niin ihanaa lukuhetkeä, etten kykene valitsemaan niistä vain toista - siksi vastaankin haasteeseen kahden lukuhetken kuvilla. Kumpaankin lukuhetkeen liittyivät kirjan lisäksi oleellisesti ystävät, matkustus ja aivan erityisen ihana tunnelma.


Heinäkuinen Porvoo, seurana kaksi rakasta ja tärkeää ystävää. Vanhan Porvoon hurmaavan Hotelli Pariisin Villen pehmeiden lakanoiden välissä saunapuhdas lukija, hetki ennen nukkumaanmenoa ja luettavana Bo Carpelanin Kesän varjot. Vieressä ystävä, joka verkalleen kääntää sivuja Hannu-Pekka Björkmanin Kadonneista askeleista. Voi rakkaus. ♥  


Ja se toinen...


Elokuinen Oxford ja matkaseurana rakas ystävä. Viehättävä huoneisto lähellä Thamesia, taas hetki ennen nukkumaanmenoa ja ikkunoista tämmöiset näkymät. Matkalukemisena Maggie O'Farrellin Varoitus tukalasta helteestä, sekä pari upouutta futislehteä (Valioliiga-fanin pakollista luettavaa). Oih! ♥ 


Näiden lukuhetkien (ja matkojen) sydäntä lämmittävillä muistoilla jaksaa aika pitkälle pimeään syksyyn. :)

***

Kiitän lämpimästi kaikista viime aikoina saamistani kommenteista - olen toki lukenut jokaisen ajatuksella, vaikka kommentteihin vastaaminen on ollut viime aikoina suorastaan nolostuttavan hidasta! ♥ Kulunut viikko on mennyt kovin flunssaisissa merkeissä, ja tällä hetkellä täällä on ahkerat pakkauspuuhat meneillään, sillä olen lähdössä alkuviikoksi pienelle työmatkalle. Kun palailen sieltä, on kakkoskesälomani alku jo aivan nurkan takana. Lupaan viimeistään silloin vastailla urakalla kommentteihin, ja tehdä oikein kunnon kierroksen kirjablogimaailmassa. Alkavan viikon lopulla luvassa vielä myös Englanti-juttuja, sillä yläkuvissakin vilahtava hurmaava Oxford on vielä esittelemättä. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa ja etenkin syyskuuta ( ♥ ) kaikille! Palataan pian!

Kommentit

 1. Porvoon vanha kaupunki on ihastuttava ja ah Englanti, sinne lähtisin vaikka heti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, samaa mieltä. Porvoo ja Englanti ovat aina yhtä ihastuttavia. <3

   Poista
 2. Ihanat lukuhetket. Ja lukupaikat. <3

  Odottelen jo innolla Oxford-juttuasi, että pääsen matkustamaan rakkaaseen kaupunkiin kuvien välityksellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa, <3

   Oxford-jutut ovat vihdoin työn alla, näin liki neljän kuukauden viiveellä, huoh. Mutta parempi kai myöhään kuin ei ollenkaan? :)

   Poista
 3. Parhaat lukuhetket reissussa ja hyvien ystävien seurassa, niin mahtavaa! Nuo futislehdet ovat ihan uusi juttu, mutta Englantiin niin sopivaa lukemista!

  Kiitos osallistumisesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, kiitos vielä mainiosta haasteesta! <3 Kuvahaasteita voisi olla enemmänkin!

   Poista
 4. Voi huokaus! Kylläpä tosiaan näyttää ja kuulostaa ihan huippuhetkiltä! Itselläkin oli vähän samantyyppinen viime yönä Helsingissä. Takana piiitkä päivä ja mahtava bileilta työporukan kanssa, mutta siitä huolimatta oli ihan lanko vielä lukea pikkuisen kirjaa ihanassa ympäristössä. Ne on hienoja hetkiä ne! Ihanaa syysviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amma, <3 Ja ihanalta kuulostaa tuo sinunkin syksyinen lukuhetkesi! Ihanaa joulunalusviikkoa sinne (vastailen täällä vaatimattomasti muutaman kuukauden viiveellä... )!

   Poista
 5. Voi ihanuus! Ja ei stressiä kommentteihin vastaamisesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria, no niinpä. <3

   Kolmisen kuukautta tässä meni, ennen kuin ehdin ja jaksoin tähän vastailu-urakkaan, supernoloa. :) Stressannut olen kyllä paljonkin, mutta aina ei vaan ehdi ja jaksa samaan malliin.

   <3 sinne!

   Poista
 6. Lukutunnelmasi voi tavoittaa tekstin ja kuvan kautta <3

  VastaaPoista
 7. Lukuhetkesi ovat todella kauniita! <3

  VastaaPoista
 8. Tuo onkin jännittävää, miten joskus se paikka, jossa kirjaa lukee + itse kirja kietoutuvat joksikin itseään suuremmaksi. Minulle tämän kesän ehdottomasti paras lukuhetki oli sellainen, josta postasinkin 7.7. Luin Juha Hurmeen Nyljettyjä ajatuksia Hailuodossa rannalla. Kirjassahan Aimo ja Köpi soutavat juuri Hailuotoon, joten olin ikäänkuin kirjan tapahtumapaikoilla. Makasin valkoisessa hiekassa islantilainen villapaita päälläni (helteet eivät olleet vielä alkaneet), lokit huusivat ja aurinko paistoi. Se oli täydellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar, voi miten ihastuttava lukumuisto. <3 Muistan lukeneeni tämän blogistasi, mutta on jotenkin niin ihanaa miettiä ja tunnelmoida sitä juuri nyt, kun on joulukuinen yö ja ulkona sataa vettä - tuntuu, ettei kesä voisi olla yhtään kauempana.

   Juha Hurme kiinnostaa ja pelottaakin samanaikaisesti. Ehkä joskus uskallan.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit