Vuosi kuvina: kesäkuu ja pikaiset kuulumiset

Terkkuja Lontoosta! ♥ Olen täällä rakkaan ystäväni kanssa aistimassa aina niin ihanaa brittiläistä tunnelmaa, ja ensi viikolla on tarkoitus suunnata pariksi päiväksi Oxfordiin. Blogissa on nyt reissun takia vähän hiljaisempaa, mutta ehdin ennen lähtöäni käydä läpi pienen määrän kesäkuvia, ja yritän postata matkani aikana edes pari kuvapostausta (Englanti-juttuihin palaan paremmalla ajalla sitten matkan jälkeen). Kirjojakin on luettu, mutta niistäkin lisää myöhemmin.

Vuosi kuvina -haaste on jäänyt pariksi kuukaudeksi vähän unholaan. Olen kuvannut Karjalanpuistoa, mutta Näsijärven rannassa olen käynyt viimeksi toukokuussa. Nyt palataankin hetkeksi alkukesän heleänvihreisiin puistotunnelmiin. Omaa suosikkiaikaani kesästä ovat juuri touko- ja kesäkuu (aina juhannukseen asti), heinäkuun raskaammasta vehreydestä (ja tämänvuotisista helteistä etenkään) en niin välitä. Minulle ehdottomasti rakkain aika vuodesta on kuitenkin syksy, ja nyt syyskesän alkaessa minä, syksyn lapsi, tunnen taas olevani kuin kotonani, omassa sielunmaisemassani. ♥ Tervetuloa siis elokuun pimeät yöt, alkusyksyn aurinkoiset mutta kuulaat päivät, ruska ja loppusyksyn ihana harmaus (kyllä, rakastan sitäkin! :).

Mutta nyt viettämään mukavaa Lontoo-päivää! Palaillaan! ♥Kommentit

 1. Voi miten vihreää ja kaunista! Nauti matkastasi! :)

  VastaaPoista
 2. Voi mitä kukkaiskauneutta <3

  Kivaa lomaa Lontoossa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat, ihanat kesän kukat!

  Nauti matkastasi! Maltan tuskin odottaa raporttiasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, kiitos! <3 Yritän saada ensimmäisiä matkajuttuja blogiin jo nyt viikonlopun aikana. :)

   Poista
 4. Todella hienoja ja kauniita kuvia, jälleen kerran. Esim. nuo ruusut ja vesipisarat. Upeaa.

  Ihanaa ja antoisaa matkaa! <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat aurinkoiset kesäkuvat! Kiitos matkaterveisistä, ihastuttavaa matkaa!

  Minäkin muuten iloitsen syksyn tulosta, heinäkuu ei ole ominta aikaani. Nyt tuntee olevansa jotenkin poikkeuksellisen hereillä ja ulkona liikkuminen on ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnea, kiitos! <3

   Ja olen niin samaa mieltä kanssasi. Heinäkuu ei ole oikein minunkaan ominta aikaani - se on kummallinen välikuukausi ihanien kesä- ja elokuun välissä. Ja minustakin tuntuu niin hyvältä, kun ulkona on raikasta ja viileää. Kuulaat syyspäivät ovat parhautta. <3

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit