Kirjaostoksia Lontoon keväässä

Suurimman osan viime viikosta vietimme keväisessä Lontoossa. Kevät oli kaupungissa niin pitkällä, että ilmassa oli jopa alkukesän tuntua: aurinko paistoi miltei pilvettömältä taivaalta ja lämpötila kipusi päiväsaikaan kahteenkymmeneen asteeseen. Puistoissa kukkivat kirsikkapuut, magnoliat ja lukuisat kukat, ainoastaan lehdettömät puut muistuttivat siitä että oikeasti tässä eletään vasta maaliskuuta. :)

Reissu piti sisällään lukuisia pubeja, musikaalikäynnin (kävimme katsomassa loistavan Billy Elliotin), fiilistelyä Covent Gardenissa, rauhallisia piknikejä puistoissa - sekä tietenkin piipahduksen pariin kirjakauppaan. :) Tältä reissulta ostin vain kaksi (!) kirjaa; Julian Barnesin The Sense of an Endingin, josta Zephyr on kirjoittanut Kirjanurkkauksessaan, sekä Amanda Hodgkinsonin 22 Britannia Roadin, josta Karoliina on kirjoittanut Kirjavassa kammarissaan. Reissun aikana luin erään Lontooseen sijoittuvan kirjan, josta kirjoittelen tämän viikon aikana.

Vastailen edellisten postausteni kommentteihin lähipäivinä ja teen samalla kunnon kierroksen muissa kirjablogeissa. Nyt toivottelen vain näiden Lontoo-kuvien myötä kaikille mukavaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa! :)













Kommentit

  1. Pulut ehdottomasti suosikkini <3 Ja Billy Elliot oi!

    Ihania aurinkoisia kuvia, Sara, kiitos niiden tuomisesta tänne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linnea, olisin voinut arvata että pidät juuri pulukuvasta. :) Ja Billy Elliot oli upea ja koskettava, oih! <3

      Kiitos ihanainen kuvakehuista! <3

      Poista
  2. Kiva, että olet palannut. :) Mutta tuollaisia kuvia ei saa laittaa blogiin! Ne aiheuttavat välitöntä Lontoo-kaipuuta ja ihan kauheaa matkakuumetta... <3

    VastaaPoista
  3. Voi ihania kuvia, olisipa täälläkin jo noin kevät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Norkku, ja sanopa muuta! Tämänpäiväisen lumikaaoksen jälkeen näitä kuvia katselee suurella haikeudella... Huoh!

      Poista
  4. Minäkin huokailen näitä kuvia. Voi kevät! Ja tuo valo! Ja Lontoo!

    Onneksi meilläkin on kesälomaksi suunnitteilla Lontoon matka, niin voi huokailla positiivisen odotuksen merkeissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lontoo on <3 !! Ihanaa että teilläkin on matka sinne edessäpäin! :) Matkan odottaminen on aina niin kihelmöivän ihanaa. :)

      Poista
  5. Aivan ihania kuvia!!! Tahtoo kanssa Lontooseen...

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia! Lontoo on kyllä aina hip ja hop ja pop :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tessa! :) Ja niin on, kerrasta toiseen aina yhtä ihana, kotoisa ja rakas kaupunki. <3

      Poista
  7. Voi apua. Olen niin onnellinen, että pääsen liian pitkän tauon jälkeen kesällä Englantiin, Lontooseenkin, vaikka Lontoo on minulle lopulta aika tuntematon siihen nähden, miten paljon olen muuten Brittein saarilla oleskellut. Mutta ihana se on!

    Haluaisitko tulla Lontooseen taas heinäkuussa? :) Meillä on asunnonvaihdon yhteydessä suunnitelmissa viettää miehen kanssa itsenäisiä päiviä Lontoossa toisen jäädessä "kotiin" lasten kanssa (he kun ovat sellaisessa iässä, ettei välttämättä kannata viedä keskustaan - ei olisi kenellekään nautittavaa), ja ajattelin, että tässähän olisi oiva tilaisuus toteuttaa ne joskus puhutut treffimme ulkomailla, vaikka silloin taidettiin olla ajatuksissamme New Yorkissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on vastaaminen vähän kestänyt, anteeksi! Mutta kuten varmaan arvaat, kultaseni, minua ei ole koskaan vaikeaa ympäripuhua lähtemään Lontooseen... ;) Tästä täytyy keskustella enemmän vähän muilla foorumeilla (mutta huomenna, silmäni menevät ihan kohta kiinni...).

      Teidän Englannin-matkasuunnitelmanne kuulostavat taivaallisilta! <3

      Poista
  8. Me oltiin tasan vuosi sitten Lontossa ja siellä oli aivan kesä lämpötilan puolesta ja joka puolella kukki: puut ja kukat...
    Oi, nyt tuli hirveä hinku päästä sinne uudelleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sama juttu oli toissaviikollakin. Vain puissa ei ollut lehtiä, ja iltaisin auringon laskeuduttua oli kylmähköä. Päivisin tuntui ihan kesältä! :)

      Poista
  9. Kevätkuva Lontoosta ovat ihania: Kaikki Kukkii.. :)

    VastaaPoista
  10. Voi että, upeita kuvia ja kevät! Meillehän taitaa taas olla luvassa räntää viikonlopuksi, huokaus.

    Barnesin kirja on nyt minullakin tilauksessa. Vaimo halusi taas Adlibrikseltä yhden käsityökirjan ja vaati, että minäkin tilaisin jotain samalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pekka! <3 Ja eipä se räntäkään mitään, mutta tuo tänään satanut puoli metriä lunta alkaa ihan tosissaan käymään hermoille! Huokaus täältäkin.

      On aina yhtä ikävää joutua tilaamaan hyviä kirjoja. ;) Kumpikohan meistä ehtii ensin Barnesin kimppuun? Veikkaan sinua, kun itselläni on pinossa ainakin jokunen must-kirja ennen Barnesia... :)

      Poista
  11. Ihania kuvia <3 :)

    Olisi kyllä kiva joskus lähteä Lontooseen, vaikka yhdessä! :)

    VastaaPoista
  12. Oih, ihania kuvia :) Lontoossa en ole käynyt, mutta tilanne täytyy korjata "sitten joskus"...

    VastaaPoista
  13. Voi iiks mitä ihania kuvia! Kevät & Lontoo!!

    VastaaPoista
  14. Oijoi, mikä kevät. Ihana!

    Hyvää viikonalkua myös =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopas muuta Mari! Ja koska vastaan kommentteihin näin pitkällä viiveellä (nolo!), voin todeta että kiitos sitä samaa! :D

      Poista
  15. Billy Elliot oli niin loistava elokuvanakin!

    Minä vain odotan kevättä tai syksyä, jolloin pääsen Lontooseen. Kaikki postaukset sieltä ovat olleet kuin huumaa. Olen vain vaihtanut konetta Lontoon kentällä matkalla Irlantiin.

    Hesarissa oli jokin aika sitten ihastuttava kuva lumisesta Richmondin puistossa leikkivine kauriineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen joskus kauan sitten katsonut Billy Elliotin elokuvana. Muistan nauttineeni siitä, nyt pitäisi vain hankkia se jostain ja katsoa uudestaan. Musikaali oli vaikuttava. <3

      Voi Leena, Lontoo on ihana! <3 Rakastaisit sitä, minä tiedän! <3

      Ja olisinpa nähnyt sen kuvan. Luminen Lontookin on kaunis, vaikka olenkin tunnettu lumenvihaaja. Lontoossa siedän jopa lunta, ajattele! ;)

      Poista
  16. Todella makeita fotoja ;)
    Marccu

    VastaaPoista
  17. Otsikko sai niin kateelliseksi! Olisin minäki Lontoossa... tai kun olis edes rahaa kirjaostoksiin Suomessa! :) (Erityisen nätti noista kuvista oli musta tuo otos vaaleista kukista vaalean talon julkisivua vasten. Oh ja voih.)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit