Helmikuun luetut ja synttäriarvonnan tulokset

On maaliskuun ensimmäinen päivä, eli aika listata edellisen kuukauden luetut kirjat. On myös aika alkaa suunnata katseet kohti kevättä ja kesää, vihdoinkin! Kaltaiseni lumenvihaajan tämäkin talvi on taas saanut tuskastumaan eräitäkin kertoja... :)

Helmikuu oli ihan mukava lukukuukausi. Luin paljon, mutta melkoisen levottomasti useita kirjoja yhtä aikaa, ja niinpä lopulta sain luetuksi loppuun vain kuusi kirjaa. Maaliskuun saldo muodostuu luultavasti suuremmaksi, kunhan saan luettua kaikki tällä hetkellä kesken olevat (yhden äänikirjan, yhdet muistelmat, kolme novellikokoelmaa ja viitisen romaania, köh) loppuun.

Helmikuun luettujen lista näyttää tällaiselta: 

Joel Haahtela: Traumbach
Joel Haahtela: Katoamispiste
Miika Nousiainen: Metsäjätti
Eeva-Kaarina Aronen: Kallorumpu
Rosa Liksom: Hytti nro 6
Eeva Tikka: Hiljainen kesä

Kuukausi on siis kulunut pitkälti kotimaisen laatukirjallisuuden parissa (ne keskeneräiset ovat kaikki käännöskirjallisuutta, joten yksinomaan kotimaista en ole siis lukenut). Kuukauden parasta kirjaa on tällä kertaa miltei mahdotonta sanoa, niin tasaisen hyviä kaikki teokset olivat, mutta taidankin mainita kuukauden yllättäjän: Eeva Tikan Hiljainen kesä oli kirja, johon tartuin lähes täysin ilman ennakko-odotuksia Kirjavan kammarin ihanan Karoliinan suosituksesta, ja yllättäen sainkin valtavan hienon lukukokemuksen. Mutta kirjoittelen kirjasta lähiaikoina oman postauksensa, joten silloin aiheesta enemmän...


Helmikuussa blogini täytti vuoden, ja järjestin sen kunniaksi arvonnan. Osallistumisaika on nyt päättynyt (iso kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! <3), arvonta on nyt suoritettu, ja on aika julistaa voittajat.

Téa Obrehtin Tiikerin vaimon voitti itselleen tämä suloinen bloggaaja
Adlibriksen lahjakortti menee henkilölle, joka lukee hirmuhyviä kirjoja, ja 

Te kolme onnekasta, otattehan yhteyttä osoitetietojenne tiimoilta, niin saan paketit postiin lähiaikoina! :)

Onnea voittajille, ja ihanaa kevään odotusta ihan jokaikiselle! <3 

Kommentit

 1. Hih, toinen talvenvihaaja ja levoton lukija siis siellä! :)

  Ihana tuo postauksen sinivalkoinen kuva muuten, jäin niin tuijottelemaan sitä että melkein unohdin lukea koko tekstisi...

  VastaaPoista
 2. Norkku, todellakin! :D Minulle sopisi erinomaisesti semmoinen talvi, ettei lunta tulisi ollenkaan, tai korkeintaan muutama sentti koko talven aikana. Ja kuten Lumiomena-blogissa kävin tänään jo toteamassa, minulla ei ole varmaan ikinä sellaista tilannetta, että kesken olisi VAIN yksi kirja kerrallaan. Olet selkeästi sielunsiskoni näissä asioissa. :)

  Kiitos kuvakehuista! <3

  VastaaPoista
 3. I-ha-naa voi i-ha-naa ja kiitos <3 Et uskokaan kuinka paljon tämä piristää tätä päivää. Tiikerin vaimo olikin jo lukulistalla ja olen varma että pidän siitä.

  Ja tuo kuva on tosiaan aivan upea!

  VastaaPoista
 4. Jeee!! Mie en koskaan ikinä voita mitään : D Avasinkin juuri tämän postauksen yhteen ikkunaan ja blogiini tulleet kommentit toiseen. Luin siun kommenttisi ensin ja sitten tulinkin tänne pikaisesti : ) Kiitos ja kiitos ihanasta blogista!

  Heitän osoitetietoja pian sähköpostitse : )

  VastaaPoista
 5. Linnea, <3! Ja minäkin olen varma, että pidät siitä! :)
  Kiitos sinullekin kuvakehuista, ja meilistä, vastasinkin jo siihen. :)

  Saraseeeni, sittenhän palkinto meni ihan oikeaan osoitteeseen! :) Ja kiitos itsellesi!
  Sainkin jo meilisi, kiitos, ja kerkesin jo vastatakin. :)

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajille!

  Hieno kotimainen helmikuu ollut sinulla!

  VastaaPoista
 7. Voi että, kun mulla ihan sukat pyörii jaloissa tuon Eeva Tikka -jutun takia. :D

  Onnea arvonnan voittajille! Ja kuva on tosiaan ihmeellisen kaunis. <3

  VastaaPoista
 8. Susa, niin on ollutkin! Nyt olen sentään päässyt jo rakkaan naapurimaamme puolelle ja luen erästä aivan mainiota ruotsalaiskirjaa. :) Viikonloppuna taitaa olla Viron vuoro, ja josko ensi viikolla sitten pääsisin jo Serbiaan ja Britanniaan asti. :)

  Karoliina, no älä muuta sano, kun itsekin olen ihan innoissani! Kävin tänään (no, siis eilen kun kello käy jo perjantain aikaa) kirjastossa ja lainasin muutaman Tikan lisää: Punaisen härän, Annun ja Alumiinikihlat (noista kahtahan suosittelitkin!). Jatkan varmaan ensin noiden novellien parissa kun aloittelen huomenna taas työputken, väsyneenä jaksaa lukea paremmin lyhyitä novelleja. :)

  Ihanaa kun olet uutterasti tuonut Tikkaa esille Kirjavassa kammarissa! Ilman suosituksiasi en varmasti olisi naisen kirjoihin tarttunut, ja olisin siten menettänyt monta hienoa lukukokemusta. Kiitos kiitos ja kiitos!! <3

  VastaaPoista
 9. Ei ole todellista! :D Mahtavaa, kiitos! Taidankin jo tietää, mihin käytän lahjakortin. :) Lähetän sinulle postia ihan kohta!

  VastaaPoista
 10. Pekka, onpas! :D Jeps, siirrynkin seuraavaksi katsomaan postiani...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit