Arvonta!

Tämän kauniin toukokuisen päivän kunniaksi siteeraan Pirkanmaan lahjaa suomalaiselle viihdemaailmalle, Kummelia: Kun arvontalaulu raikaa, on arvonnan aika! Kelle nalli napsahtaa, nalli napsahtaa? :D

Tänään on vuorossa blogini ihka ensimmäinen arvonta, täällä kuitenkin se nallin napsahtaminen onkin hyvä juttu, voit siis voittaa itsellesi kirjan! :) Olin ajatellut järjestää arvonnan joskus aikojen päästä, sitten joskus jos blogillani olisi huikeat viisikymmentä lukijaa... No, blogini on tänään kolme kuukautta vanha, ja lukijoita on ollut se viisikymmentä jo kauan aikaa. Tämä on ihan hykerryttävän ihanaa ja hymyilyttävää, olen kovasti otettu ja mielissäni, kiitos teille jokaiselle!

Kiitokseksi uskollisille lukijoilleni arvon seuraavat neljä kehuttua kirjaa: Ian McEvanin Rannalla, Tommy Tabermannin Vernazzan valot, Torgrim Eggenin Sisustaja ja Johanna Sinisalon Linnunaivot. Kirjat ovat uusia ja lukemattomia kovakantisia (juuri kirjakaupasta ostettuja), mutta eivät siis kuitenkaan uutuuksia. Jokaisen kirjapaketin mukaan liitän pikkuisen yllätyksen. :)


Arvonnan säännöt ovat useista muistakin kirjablogeista tutut: Kommentoimalla tähän postaukseen saat yhden arvan. Rekisteröitymällä lukijakseni blogin sivupalkissa saat toisen arvan. Ja linkittämällä arvonnan omaan blogiisi saat kolmannen arvan. Kommentissasi suosittele minulle yhtä kirjaa, joka sinun mielestäsi minun ehdottomasti pitäisi lukea! Kerro myös minkä näistä neljästä kirjasta voittaessasi haluaisit.

Osallistumisaikaa on torstaihin 26.5 kello 24 asti, arvonnan suoritan perjantaina 27.5. ja kirjat lähtevät voittajille viikolla 22. Onnea jokaiselle arvontaan osallistuvalle!!

Kommentit

 1. En osallistu tällä kertaa arvontaan (kun tuo ihana Rannallakin on jo omana), mutta halusin tulla onnittelemaan ja kehaisemaan ihanaa blogiasi! <3

  VastaaPoista
 2. Hei, suosittelen lukemaan Melissa Hill:n kirjan Älä unta näe!
  Toinen jota tahtoisin suositella, on Marian Keyes:n Tuiki tuiki tähtönen.
  Jos sopii, niin huikkaan vielä Janet Evanovichin Stephanie Plum-sarjasta, jonka ensimmäinen osa on nimeltään Ensin rahat :-)

  Ilmoittauduin myös lukijaksi, joten oon kahdella arvalla messissä :-)

  VastaaPoista
 3. Jee, arvonta ja ihania kirjapalkintoja! Paljon onnea blogimenestyksestä :). En tiedä oletko lukenut jonkin näistä, joten suosittelen varmuuden vuoksi kolmea kirjaa:

  Carol Shields: Rakkauden tasavalta
  Rickhard Yates: Revolutionary Road
  Dodie Smith: Linnanneidon lokikirja

  ...ja kun ei tullut yhtään kotimaista tuohon, niin vielä Joel Haahtelalta Naiset katsovat vastavaloon, Elena tai Perhoskerääja :).

  Jos onni suosii, niin ottaisin omakseni Ian McEwanin ihanan Rannalla :).

  VastaaPoista
 4. Osallistun, osallistun! Kolmella arvalla!
  Ja haluaisin Johanna Sinisalon Linnunaivot :)

  Ja ehdottomasti sinun pitää lukea Kari Hotakaisen Ihmisen osa!

  VastaaPoista
 5. Kolmella tietenkin mukana! :--)

  En tiedä oletko lukenut John Irvingiä, mutta joka tapauksessa suosittelen sinulle häneltä Garpin maailmaa!

  Voittaessani haluaisin mieluiten Ian McEwanin Rannalla.

  VastaaPoista
 6. Huikea määrä lukijoita lyhyessä ajassa, onnea! Oletko lukenut Sabine Kueglerin Viidakkolapsi -kirjaa? Voisi sopia sinun kaunokirjalliseen maailmanvalloitukseen ;) Mikäli arpaonni suosii, haluaisin Ian McEwanin kirjan. Kovasti häntä on kehuttu enkä ole hänen kirjojaan vielä lukenut. Niin ja kahdella arvalla mukaan :)

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Osallistun kolmella arvalla.
  Maailmahan on pullollaan kirjoja, joita pitäisi lukea! Gabaldoneja suosittelisin ehdottomasti, mutta niitä luet jo. Samoin Ps. Rakastan sinua sekä Audrey Niffenegger ovat tuttuja. Klassikoista olen itse pitänyt mm. Humisevasta harjusta, Baskervillen koirasta ja Juhani Ahon Juhasta, joten niitä voisin suositella.

  Mutta hoksasinpa, että kerrot olevasi hoitaja. Siksipä uskallankin suositella sinulle Anna Luodon Kun ei ollut rahaa tehtiin lapsi -elämänkertakirjaa. Kätilöitähän se tietysti eniten säväyttää, mutta miksei ketä tahansa hoitoalalla, jota historia kiinnostaa.

  VastaaPoista
 8. Suosittelen sinulle kesälukemiseksi Camilla Läckbergin jännityssarjaa. Luin viime kesänä ensimmäisen Läckbergini (Saarnaaja) ja voi juma, että oli hyvä! Sarja alkaa Jääprinsessa -kirjalla, mutta mielestäni sarjaa voi hyvin lukea epäjärjestyksessäkin vaikka toki juonikuviot hieman kärsivät siitä. Itse kuitenkin luin kirjoja sikin sokin eikä se oikeastaan haitannut.

  Kotiuttaisin mielelläni Ian McEwanin Rannalla, koska se vain oli todella koskettava kirja, jonka olisi hyvä löytyä omistakin kokoelmista.

  VastaaPoista
 9. Olen mukana kolmella. Minulla on Rannalla, mutta haluaisin toisen antaakseni sen lahjaksi ystävälleni.

  VastaaPoista
 10. Ensimmäisenä mieleeni tuli suositella Cecilia Samartinin Nora ja Aliciaa tai Señor Peregrinoa. Itse luin juuri molemmat kirjat ja ihastuin!

  Osallistun arvontaan kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 11. Jos nalli napsahtaapi, niin haluaisin Ian McEwanin Rannalla! Ja osallistun siis kolmella :)

  Katselin sinun tämän ja viime vuoden luettuja. Jos pidit Tess Gerritsenin kirjasta, lue ihmeessä se hänen uusin Jääkylmä!! Se on hyytävän hyvä!! Paras ehkä kaikista hänen teoksistaan!

  Tai jos et lukenut Siilin eleganssia, lueppas se ;)

  VastaaPoista
 12. Niin ja piti vielä lisätä, että jos voitan arvonnassa, mieluisin kirja on ehkäpä Ian McEvanin Rannalla.

  VastaaPoista
 13. Ihanaa. Osallistun kolmella arvalla. Sinulle suosittelisin Joel Haahtelan Katomispistettä, sillä pidit Elenasta kovasti ja itse kiinnostuin puolestani siitä. :)

  VastaaPoista
 14. Osallistun kolmella! Yllättäen suosittelen Ian McEwanin Sovitusta ja Claudie Gallayn kirjoja. Erityisesti McEwanin Sovitus kannattaa lukea, vaikka petyitkin Rannalla-kirjaan. Samaisesta kirjasta minäkään en nimittäin vielä varsinaisesti löytänyt McEwania :)

  VastaaPoista
 15. Houkuttelevia kirjoja, osallistun toiveikkaana kahdella arvalla! :-)

  VastaaPoista
 16. Oi, olin kirjoittanut jo viestin ja se katosi... Uusi yritys! :)

  Olen mukana kolmella. Jos voitan, haluan omakseni McEwanin Rannalla. Olen sen jo lukenut, mutta pidin kirjasta niin, että haluaisin omakseni.

  Mitähän sinulle osaisin suositella? Olet saanut jo niin hyviä vinkkejä. Lue Susan Fletcherin Meriharakat, Claudie Gallayn Rakkaus on saari, Carol Shieldsin Rakkauden tasavalta, Chimamanda Ngozi Adichien Puolikas keltaista aurinkoa tai Andrew Nicollin Rouva Agathen rakkaus, jos ne eivät ole vielä tuttuja.

  VastaaPoista
 17. Onnea ihanalle blogillesi, se taitaa olla melkolailla samanikäinen minun blogini kanssa. :D

  Toiveikkaana osallistun kolmella. Omistan jo Eggenin sisustajan, mutta toivon mitä tahansa muuta noista kolmesta, ovat kaikki kiinnostavia!

  Suosittelisin sinulle Alice Kuipers: Terveisin äiti -kirjaa, jonka itse äskettäin löysin.

  VastaaPoista
 18. Osallistun kahdella arvalla! :) Suosittelisin lukemaan ainakin Yann Martelin Piin elämä -nimisen kirjan, siitä tykkäsin joku aika sitten kovastikin. Jos satun voittamaan niin haluaisin mielelläni tuon Johanna Sinisalon Linnunaivot :)

  VastaaPoista
 19. Onnea kolmekuiselle, ihanalle blogille!

  Osallistun arvontaan kolmella arvalla, ja jos onni suosii, niin Ian McEwanin Rannallaa kiinnostaa (olen lukenut, mutten kirjaa omista).

  Suosittelen sulle luettavaksi kirjaa, jonka juuri luin (Kazuo Ishiguron Yösoittoja), mutta myös kirjaa, jota parhaillaan luen (Ian MCEwanin Polte). Uusi tuttavuuteni Alice Munro ansaitsee myös tulla suositelluksi,kuten myös Carol Shieldsin koko tuotanto.

  VastaaPoista
 20. Osallistun kolmella :) Sinun pitää ehdottomasti lukea Mikael Niemen Populäärimusiikkia Vittulajänkältä, joka on yksi ehdottomia kirjasuosikkejani.
  Jos lykästäisi, valitsisin Sinisalon, sillä muut jo omistan ja Tabermann ei oikein kolahda.

  VastaaPoista
 21. Onneksi olkoon Sara! :) En osallistu tällä kertaaa arvontaan, mutta linkitän sen mielelläni ja suosittelen sinulle kirjaa eli Jonathan Carrollin Valkoiset omenat-opusta.

  VastaaPoista
 22. Äh, unohdin suositella :-) Palaan siis tekemään sen, parempi myöhään kuin ei milloinkaan... Suosittelen fantasian ja scifin rajamaille asettuvaa ja tunnelmaltaan steampunk-henkistä kirjaa Kultainen kompassi, kirjoittaja Philip Pullman. Se on kai (periaatteessa) nuorten romaani, mutta uskallan suositella aikuisellekin, sellaiselle joka eläytyy lukemiensa kirjojen fiilikseen. Ja mikä parasta, jos siihen tykästyy, jatko-osiakin on kaksi :D

  Jos voitan, mulle Sinisaloa, kiitos!

  VastaaPoista
 23. Onnea kolmikuiselle blogille, Sara!

  Osallistun, osallistun minäkin kolmella! Ja jos onni suosii, valintani osuisi Mc Ewanin kirjaan.

  Hmm... kirjasuosituksia...oletkohan nämä jo lukenut: Jhumpa Lahirin Tämä siunattu koti -novellikokoelma ja ilman muuta Adichien Purppuranpunainen hibiskus, joka oli unohtumaton lukukokemus.

  VastaaPoista
 24. Osallistun kolmella! Tulin liittyneeksi vasta äskettäin lukijaksesi vaikka olen jo pitempään seuraillut sivusilmällä. Tykkään muuten tästä visuaalisesta ilmeestäsi ihan mahdottomasti.

  Lukemiseksi suosittelisin sinulle Yatesin Revolutionary Roadia ja Berndtin Keskiyötä hyvän ja pahan puutarhassa.

  Mikäli voitan, Sinisalo kiinnostaa kovasti!

  VastaaPoista
 25. Minultakin unohtui muuten suosittelu. Sinulle sopisi varmasti Kate Mortonin Paluu Rivertoniin, jonka kyllä tiedänkin olevan lukulistallasi, mutta kehotan nostamaan sen kärkeen. :)

  Ja minäkin voin muuten hyvin linkittää, vaikken osallistukaan. <3

  VastaaPoista
 26. Tuntuu vähän tylsältä suositella Sofian maailmaa kaikille, mutta kun se vaan täytyy lukea. Kolme arpaa, kiitos!

  VastaaPoista
 27. Onnea blogisuosiosta! :-)
  Osallistun kahdella ja suosittelen mitä tahansa Anja Snellmanin (ent. Kaurasen) kirjaa, mutta Pelon maantiedettä nyt eniten.

  Pitikö tässä kertoa vielä, minkä kirjan onnen kantaessa valitsisi? Siltä varalta lippu liehumaan McEwanin puolesta, toiseksi Tabermania.

  VastaaPoista
 28. Minä osallistun ja onnea siis!

  Suosittelisin tällä hetkellä ehkäpä Augusten Burroughsin Maagista ajattelua. Se on virkistävällä tavalla erilainen.

  Kaksi arpaa!

  VastaaPoista
 29. Unohdin sanoa, että osallistun tietenkin kolmella! Nyt on arvonta linkitettykin :).

  VastaaPoista
 30. Löysin tieni tänne vasta eilen, mutta heti osallistun arvontaan kahdella arvalla :)

  Nopean vilkaisun perusteella uskallan suositella luettavaksi Mary Ann Shafferin kirjaa Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville.

  Mikäli arpaonni sattuisi kohdalle, omassa hyllyssäni olisi tilaa McEwanille :)

  VastaaPoista
 31. Kahdella arvalla lähden matkaan : )

  Mietin tässä pari päivää, mitä suosittelisin ja jollain tavalla vieläkin aivot hurraa tyhjää, mutta kokeile vähän kevyemmän ja "hömpähtävän" kirjallisuuden puolelta Jude Deverauxia, esimerksiki Pelastava ritari sisältää ajassa liikkumista, romantiikka ja muistaakseni Skotlantia : ) Ylämaa-sarjassa on ainakin Skotlanti mukana! : )

  Voittaisin mielelläni tuon Tommy Tabermannin kirjan ; )

  VastaaPoista
 32. Minä suosittelen Ian McEwanin kirjaa Ikuinen rakkaus jonka juuri luin. Mukana kolmella arvalla:)jos voitan lukisin mielelläni Sisustajan.

  VastaaPoista
 33. Hei. Ihana blogi ja arvontakin heti, WAU! :)
  Osallistun kolmella arvalla.
  Suosittelen sinulle kirjaa: Markus Zusak, Kirjavaras, Tuula-Liina Varis, Vaimoni ja vaikkapa Tracy Chevalier, Tyttö ja helmikorvakoru. Sangen erilaisia keskenään.

  Tuota Sisustaja kirjaa En missään nimessä halua olen sen omistanut lukenut ja antanut eteenpäin... !
  Mikä tahansa noista kolmesta muusta kirjasta käy. Jos pääsen valitsemaan: Ottaisin Tabermanin kirjan.
  Kikka

  VastaaPoista
 34. Onnittelut blogisi suosiosta! Osallistun kolmella arvalla. Ehdotan lukuelämykseksi Tarjei Vesaasin Jäälinnaa, joka ei ole aivan uusi kirja.
  Minulle käy noista arvontakirjoistasi mikä vain.

  VastaaPoista
 35. Onnea blogillesi! Suosittelen kesän hömppälukemiseksi Cecelia Ahertonin ja Marian Keyesin kirjoja.
  Ja yhdellä arvalla osallistun, Tommy Taberman on suosikkini. :)

  VastaaPoista
 36. Osallistun yhdellä arvalla ja suosittelen Kazuo Ishiguron Never Let Me Go:ta eli mikäs se onkaan suomeksi... Ole luonani aina taitaa olla suomenkielinen nimi. Kiva blogi sinulla :). Ja Linnunaivot olisi mieluisaa luettavaa :).

  VastaaPoista
 37. Onnittelut blogillesi! Minä osallistun kolmella arvalla. Jos voitan, niin muut käyvät paitsi Eggen, mieluiten ehkä ottaisin Linnunaivot.

  VastaaPoista
 38. Osallistun kahdella arvalla kaikki kirjat ovat ihania :) Nukkekoti Jie

  Mie suosittelen valkoinen masajai se on aivan ihana kirja olen lukenut sen kolme kertaa ja aijon lukea ainkin vielä yhden kerran uudestaan..

  VastaaPoista
 39. Jos yhdellä arvalla voitto osuu, niin haluaisin valita tuon McEvanin rannalla. Kirjasuosituksena vinkkaisin kirjasta "Mittfordin tytöt, sodassa ja rakkaudessa". ERityisesti historiasta ja ajankuvista kiinnostuneelle se on mielenkiintoista luettavaa yhdestä viime vuosisadan kiintoisasta perheestä.

  VastaaPoista
 40. Mahtoiko edellinen kommentti päätyä bittitaivaseen, mutta suosittelisin kirjaa "Poika raidallisessa pyjamassa" erityisesti jos ei ole vielä sitä elokuvana ehtinyt nähdä. Voittaessa valitsisin McEvanin Rannalla. Niin... ja osallistun yhdellä arvalla.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit