Top 10 -haaste, kosmetiikkaa ja kirjoja!



Sain ystäväni kosmetiikkablogista, Nonnulasta, tällaisen haasteen, kiitos Nonnu! <3

Haasteen alkuperäiset säännöt ovat seuraavat:

- Thank the person who tagged you and link to their blog.
- Put the Top 10 Award logo on your blog.
- List your top 10 cosmetics.
- Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.


Eli listaan tässä nyt ensin kymmenen kestosuosikkiani kosmetiikan puolelta:
1) Emporio Armani She Eau de Parfum
2) L'Oreal Série Nature kaakaopapushampoo
3) Aussie 3 Minute Miracle värjättyjen hiusten hoitoaine
4) Garnier mineraalideodorantti, roll-on
5) Rituals Hammam Hot Scrub vartalonkuorinta
6) Avon Planet Spa Himalayan Goji Berry korjaava hiusnaamio
7) Joop! All about Eve EdP
8) Dermosil Kasvopesu
9) Bath & Body Works Pleasures piparminttu body lotion
10) Avon Naturals banaani & kookos body lotion

Jotta tämä haaste taipuisi myös kirjablogien puolelle, muokkaan sitä vähäsen. :) Eli haastan teidät miettimään elämänne Top 10-kirjalistaa! Oma listani näyttää tänään tältä, huomenna tai ensi kuussa se olisi varmasti taas jo toisenlainen (teokset ovat satunnaisessa järjestyksessä):

1) Margaret Mitchell: Tuulen viemää
2) Diana Gabaldon: Muukalainen
3) Joel Haahtela: Elena
4) Heidi Köngäs: Luvattu
5) Herbjørg Wassmo: Seitsemäs kohtaaminen
6) Laura Esquivel: Pöytään ja vuoteeseen
7) Agatha Christie: Kymmenen pientä neekeripoikaa
8) Audrey Niffenegger: Aikamatkustajan vaimo
9) Turkka Hautala: Paluu
10) Khaled Hosseini: Tuhat loistavaa aurinkoa

Koska Suomessa taitaa kirjablogeja olla huomattavasti vähemmän kuin kosmetiikka- ja muotiblogeja, haastan tällä kertaa vain viisi ihmistä (jotta jää muillekin haastettavia... ;) Haasteen laitan eteenpäin seuraaviin blogeihin: Järjellä ja tunteella, Kirjava kammari, Leena Lumi, Kujerruksia ja Lumiomena. (Ja kirjabloggaajat, eihän mikään estä teitä miettimästä myös niitä kosmetiikkasuosikkejanne, jos niin haluatte alkuperäisen haasteen hengessä tehdä! :D)

Kommentit

  1. Kiitokset haasteesta! Tartun siihen blogissani top 10 kirjoilla viimeistään lapin reissun jälkeen!

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä Susa! :) Toivottavasti tämä haaste lähtisi kiertämään kirjablogeissa, listat ovat ihania ja on aina mielenkiintoista lukea mitkä ovat ihmisille niitä tärkeitä, sydäntä lähellä olevia kirjoja.

    VastaaPoista
  3. Olen itse lukenut tuon Luvatun, enkä tiedä mikä mättäsi, mutta mun mielestäni siinä ei oikein juoppohulluutta enempää ollut. Vai missä vika?

    VastaaPoista
  4. Katri, ihanko totta?? :o
    Omasta lukukokemuksestani on aikaa jo vuosia (tarkistin lukupäiväkirjastani, olen näköjään lukenut kirjan vuonna 2004), mutta kirja on edelleen mielessäni yhtenä vahvimmista lukukokemuksistani ikinä. Pitäisiköhän minun lukea se uudelleen ja katsoa vieläkö taika on tallella...? Voisin oikeastaan lukea kirjan osana Susan Nostalgia-haastetta ja palata sitten asiaan. :)

    VastaaPoista
  5. Ooo, ihanaa, kiitos haasteesta! Lupaan tehdä tämän sekä kirjojen että kosmetiikan osalta (joskin haluaisin, että listani koostuisi luonnonkosmetiikasta, mitä se ei vielä tee..). Kiitos!

    Ihan samoja kosmetiikkatuotteita en ole listaltasi käyttänyt (joitakin samoja merkkejä kyllä), ja kirjalistallakaan ei ole tällä kertaa muita samoja suursuosikkeja kuin Tuulen viemää. :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos haasteesta. Vastaan siihen viimeistään loppuviikolla. Rakastan toisten laatimien listojen lukemista. :) Sinulla on joitakin samoja kirjoja, joita itse tulen omaani kirjaamaan. Ja ehkä voisin miettiä kirjojen lisäksi omia kosmetiikkasuosikkejani, ainakin viiden tuotteen verran. ;)

    VastaaPoista
  7. Oih, kiitos haasteesta Susa! Pistän tämän korvan taakse ja yritän vastata tähän ennen viikonloppureissuani. :)

    (tai sitten into pukkaa päälle ja vastaan jo tänään)

    Eilen olisi kirjaston poistohyllyssä ollut tuota Gabaldonin sarjaa mutta arvaa vaan puuttuiko Muukalainen.. Sinun listallasi oli monta sellaista teosta, joihin haluaisin tutustua. Ja minua mietityttää edelleen, mikä minun ja Tuulen viemän välillä aikoinaan mätti kun emme tulleet toimeen sitten laisinkaan. Ehkä vielä joskus?

    VastaaPoista
  8. Mistä tuo Herbjørg Wassmon kirja kertoo?
    Olen lukenut häneltä Dinan kirjan, josta pidin paljon :)

    VastaaPoista
  9. Sara, kiitos, otan vastaan vaikka olenkin lomalla;-)

    Kommentoin ajalla sinun kirjalistaasi vielä varmaan tänään.

    VastaaPoista
  10. Voi, olin jo haastamassa Karoliinaa...Ketä minä nyt sitten...ja Katja on täällä ja Susakin...

    Kiva, että keksit laittaa nuo kirjat mukaan.

    Pöytään ja vuoteeseen en ole lukenut, sillä siitä tehty filmi räjäytti tajuntani! Olen yrittänyt sitä hankkia ja sain sen lopulta - espanjankieleisenä;-) Jos joku löytää sen minulle suomeksi tekstitettynä olen halukas ostaja!!!

    Kiitis äsken haastesta, mutta sitä ei nän missään...minne se meni?

    Kiitos!

    VastaaPoista
  11. Karoliina, jee! :) Minäkin haluaisin tutustua luonnonkosmetiikkaan, jonain päivänä... Kosmetiikkalistallani on muutamia juttuja joita raahaan ulkomailta aina kun mahdollista (Aussien hiustenhoitotuotteita ja Ritualsin kosmetiikkaa Lontoosta, ja Bath & Body Worksin ihania tuotteita Jenkeistä). Avonista tykkään, paras ystäväni on konsultti ja hänen kauttaan on tullut tilailtua yhtä sun toista (köh, paljon :D), ja lisäksi olen ihan hulluna hajuvesiin. :D Hauskaa päästä lukemaan sinun listasi, niin kirjojen kuin kosmetiikankin osalta! :D

    Katja, kivaa!! :D Minäkin rakastan listoja, sekä omien laatimista että muiden listojen lukemista! Ja mieti sinäkin niitä kosmetiikkasuosikkejasi, niitäkin olisi tosi kivaa lukea! :)

    Linnea, ole hyvä! Kivaa että innostuit haasteesta! :) Tiedätkö mitä? Olin laittamassa kommenttia blogiisi tästä haasteesta (tai paremminkin yrittämässä taas kerran!), mutta se ei onnistu! En pysty kommentoimaan blogiisi (edelleenkään, olen yrittänyt kommentoida lukuisiin postauksiisi). Bloggerissa on ollut näitä ongelmia jo pidempään, ja on jokunen blogi joihin en pysty jättämään kommentteja (mm. sinun blogisi, Nenä kirjassa- ja Upoksissa -blogit). Tämä on ihan hanurista. :(

    Oi, Gabaldonia! <3 Kun törmäät Muukalaiseen, lue se! :) Oih, ettekö tulleet juttuun Tuulen viemän kanssa? Miksiköhän? Minulle sekin on ollut niitä elämän suuria kirjoja siitä lähtien kun sen parikymppisenä luin. Haluaisin lukea sen pikapuolin uudestaan. :)

    Morre, Seitsemäs kohtaaminen kertoo norjalaisesta miehestä ja naisesta, jotka ovat toisilleen tarkoitetut mutta kulkevat toistensa ohi läpi elämän. Se on tavallaan rakkaustarina, mutta kuitenkin enemmän kaikkea muuta, upea lukuromaani, vähän erilainen ja erikoinen. Vangitseva. Ihana! :)

    Leena, hienoa!! :) Teit hiljattain sen Top 50 -listan, ja ajattelinkin heti että onpa tosi mielenkiintoista, mitkä kirjat jäävät, kun lista typistetään kymmeneen!! Odotan innolla listaasi!! :) Ja tiesin että innostut tästä lomallakin! ;)

    Ja kiitos, ajattelin heti että tätä haastetta pitää vähän muokata jotta se jää elämään myös kirjablogien puolella. :)

    Pöytään ja vuoteeseen on upea kirja! Rakastaisit sitäkin, ihan varmasti! Minä taas haluaisin nähdä filmin, mutta sen käsiinsä saaminen näyttää siltä että se kuuluisa neulakin olisi helpompaa löytää heinäsuovasta! Jos tuota leffaa ikinä esitetään tv:ssä, lupaa että vinkkaat siitä minullekin, jos huomaat sen! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit