Aurinko odottaa!

Huh, olen viimeisen viikon ajan tehnyt hurjana töitä, ja nyt on vihdoin ansaitun levon aika. Lähden pienelle reissulle viettämään minikevätlomaa, istumaan puistoissa, lukemaan kirjoja ja lepäämään. Ja tietty valokuvaamaan ja näkemään uusia asioita, imemään itseeni energiaa auringosta. :)

Tarkoitukseni oli kirjoitella seuraavien päivien päivitykset valmiiksi ja ajastaa ne, mutta en vain kertakaikkiaan ehtinyt. Luultavasti tulen piipahtamaan reissullani jossain nettikahvilassa, mutta voi hyvin olla että haasteessa tulee nyt välissä pari hiljaista päivää.. En jaksa raahata edes kannettavaani mukaani. :) Ja Coelho-päivityksen kommentteihinkin on vielä vastaamatta, kun töissä jostain syystä työkoneeni ei antanut minun kommentoida. Pöh.

Mutta kohta lähtee lentoni kohti aurinkoista Kataloniaa, joten heippa, voikaa hyvin ja lukekaa kivoja kirjoja! <3 Palaan kun ehdin, ensi viikolla saatte nähdä ainakin kuvien välityksellä mitä Barcelonaan kuului! :)

Kommentit

 1. Rentouttavaa ja kaikin puolin ihanaa lomaa! Espanja on ihana :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa lomaa!!


  Olisipa itselläkin jo loma, mutta kesälomaa odotellessa tässä olisi mm pari tenttiä ensi viikolla..

  VastaaPoista
 3. Oih, ihanaa Barcelonaa! Se on ihastuttava kaupunki, johon rakastuin heti ensinäkemältä!

  VastaaPoista
 4. Ah, Barcelonan kirjakaupat olivat rakkautta ensisilmäyksellä<3

  VastaaPoista
 5. Oi, ihana kevätloma tulossa! Nautiskele kovasti :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää matkaa! Minäkin olen ollut pois koneelta, siksi toivotus vasta nyt. :) Meillä on matka samalle suunnalle kesäkuuussa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon kaikille! <3 En sitten malttanut hakeutua nettiin koko reissun aikana, joten monta haastepäivää on nyt rästissä. :) Matka oli IHANA ja Barcelona lämmin, ihmeellinen ja hurmaava. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit