Päivä 23: kirjoja, jotka olen halunnut lukea jo pitkään, mutta en ole vielä ehtinyt.

Tämä on aivan mahdoton kysymys, voisin kirjoittaa tähän heti parinsadan kirjan luettelon! :D Olenkin listannut blogissani mm. haasteiden yhteydessä näitä kirjoja joita olen halunnut lukea jo pidempään, joten voisin linkittää tähän pari:

Klassikkohaasteessa on listattuna kymmenen klassikkoa jotka olen halunnut jo kauan lukea mutta ne ovat edelleen lukematta, tarkoitus olisi siis lukea ne nyt tämän vuoden aikana.
Myös aakkoshaasteeseen olen listannut kirjoja jotka ovat roikkuneet lukulistallani jo pitkään.
Kolmas hiljan tekemäni lista on tämä, luettelo oman hyllyni lukemattomista kiinnostavista aarteista. Kaikissa kolmessa on kirjoja jotka olen halunnut lukea vaikka kuinka kauan.

Haluaisin myös lukea J.R.R. Tolkienin Tarun sormusten herrasta, Väinö Linnan Täällä pohjantähden alla sekä uudelleen Victor Hugon Kurjat, ne puuttuvat listoista.

Kirjailijoita joiden tuotantoon haluaisin mahdollisimman pian perehtyä, ovat mm. Jane Austen, Brontën sisarukset, Joyce Carol Oates, Paul Auster, Jodi Picoult, Haruki Murakami, John Irving, Mari Jungstedt ja Kerstin Ekman.

Haluaisin lukea myös lisää etelä-amerikkalaista kirjallisuutta, luettuani Barcelonassa Laura Esquivelin Pöytään ja vuoteeseen maaginen realismi imaisi maailmaansa tehokkaasti ja alkoi kiehtoa ja kiinnostaa ihan tosissaan. Tahtoo lisää.

Kommentit

 1. Siulla on vielä niin paljon loistavia kirjoja edessä, että voisin melkein olla kade! : D Harmi ettei omaa lukumuistia voi pyyhkiä, että kirjan uudelleen lukeminen olisi yhtä sykähdyttävää kuin ensimmäisellä kerralla : )

  VastaaPoista
 2. Saraseeni vei sanat suustani! Aivan loistavia lukuhetkiä on luvassa noiden parissa.

  VastaaPoista
 3. Tuolla oli paljon sellaista, mitä minäkin haluaisin lukea. Ja fiilikset aika samat, kiinnostavia lukemattomia kirjoja on niin PALJON! (toisaalta, onneksi)

  VastaaPoista
 4. Saraseeeni, sanopas muuta! On monia kirjoja joita haluaisin lukea uudestaan ensimmäistä kertaa! :)

  Kirsi H., niin on, aika onnellinen tilanne toisaalta! :)

  Linnea, todellakin! Lukemattomien kirjojen lista on loputon ja lisää tosi mielenkiintoisia kirjoja julkaistaan koko ajan! Voi kun olisi vaan rajattomasti lukuaikaa... Huokaus. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit